Zoek woning
Image default
Aanbiedingen

Eminent EM8610 GSM alarm

EM8615 | e-Alarm Draadloos GSM Alarmsysteem

 • Compleet betrouwbaar GSM gebaseerd draadloos alarmsysteem
 • Ontvang meldingen per sms of telefoon (Werkt op basis van een GSM simkaart)
 • Voorzien van back-up batterijen in geval van stroomuitval
 • Geen abonnement nodig
 • Op afstand bedienbaar en programmeerbaar via App (werkt op basis van sms)
 • Op afstand luisteren in de woning
 • Ondersteunt 50 draadloze en 2 bedrade sensoren
 • Tot 9 sensoren met eigen benaming aanmaken
 • Ingebouwde sirene
 • Vier voorgeprogrammeerde alarmgroepen
 • Tot 5 telefoonnummers te programmeren

Eminent e-alarm draadloos alarmsysteem

Eminent betrouwbaar draadloos alarmsysteem op basis van GSM te bedienen met app op uw smartphone. het systeem werkt op 434Mhz.

De Eminent EM8610 Draadloze GSM Alarm Starter Kit is de basis om je woning of kantoor te beveiligen. De EM8610 werkt via het betrouwbare GSM netwerk en is voorzien van een back-up batterij zodat je alarm ook werkt als de stroom uitgevallen is. De installatie is zeer eenvoudig. De kit bestaat uit het bedieningspaneel waarin je een gsm simkaart plaatst, 1 draadloze bewegingsmelder, 1 draadloos deurcontact, 2 afstandsbedieningen en 2 RFID tags. Je kunt tot maar liefst vijftig draadloze sensoren aansluiten. In de EM8610 programmeer je tot 5 telefoonnummers. Meer dan voldoende om je huis of kantoor comfortabel te beveiligen. Het Eminent alarmsysteem bedien je op het paneel zelf, de afstandsbediening, RFID tag of met de speciale Eminent Alarm App voor iOS en voor Android.

Eminent alarmsysteem extra voordelig in combinatie met een set!

vanwege ons 10 jarig bestaan bij MR-Beveiliging!

Klik op Eminent alarmsysteem in het menu aan de linkerkant om alle producten te bekijken!

Het Eminent EM8615 Alarmsysteem stuurt alarmmeldingen via een in het bedieningspaneel geplaatste gsm simkaart*. Hierdoor ben je voor alarmmeldingen niet meer afhankelijk van een internetverbinding of analoge telefoonlijn en is het alarm geschikt voor alle plaatsen waar gsm ontvangst mogelijk is. Je stelt tot maar liefst 5 telefoonnummers in. In het bedieningspaneel zit een harde sirene van 110 dB. Je kunt altijd ook even luisteren in de woning via de telefoon.

Stijlvol, draadloos en makkelijk overal te plaatsen Het Eminent Alarmsysteem functioneert volledig draadloos en daardoor eenvoudig overal te plaatsen. De deurcontacten en bewegingsmelders werken op batterijen. Alleen het fraaie bedieningspaneel heeft een vast stroompunt nodig en is bij stroomuitval voorzien van twee back-up batterijen.

Uitbreidbaar tot maar liefst 50 sensoren

 

Met de ondersteuning tot maar liefst 50 sensoren, ben je zeker van een alarmsysteem voor nu en voor de

toekomst. In totaal kun je 9 sensoren in je huis of kantoor een aparte naam

geven. De starter kit breid je eenvoudig uit met een bewegingsmelder, deurcontact, rookmelder, gasmelder, externe sirene, afstandbediening en RFID tag.

Makkelijk door iedereen te bedienen Het EM8610 GSM Alarmsysteem is heel eenvoudig door iedereen te bedienen. Via het bedieningspaneel schakel je het alarm in en uit. Of je gebruikt de afstandsbedieningen of RFID tag. Met behulp van de handige smartphone App bedien je je alarm overal ter wereld.

* Het Eminent alarmsysteem maakt gebruik van een gsm simkaart. Deze wordt niet meegeleverd. Voor het instellen van het systeem wordt gebruik gemaakt van sms berichten. Dit geldt ook voor de meldingen die via de

Android en iOS app verlopen. Hierbij worden er sms berichten verzonden naar het alarmsysteem via uw mobiele telefoon. Raadpleeg je provider voor de kosten. Zorg ervoor dat de gsm simkaart in het alarmsysteem voldoende tegoed heeft voor het verzenden van sms berichten of het bellen naar telefoonnummers.

https://www.mr-beveiliging.nl/product-categorie/alarmsystemen/eminent/alarm-sets/