Zoek woning
Image default
Vervoer en transport

Mobiele opslag de nieuwste vorm van self-storage

 

Legio redenen voor de huur van mobiele opslagruimte

Aan de huur van extra opslagruimte denken we eigenlijk zelden of nooit. Maar er bestaat een vorm van opslag die voor talloze redenen een uitkomst en in een aantal situaties zelfs geld besparend is. Deze vorm van opslag heet mobiele opslag. Dit is de nieuwste vorm van self-storage waarbij je zelf niet eens je huis uit hoeft. Het opslagbedrijf bezorgt mobiele opslagboxen rechtstreeks voor de deur van je huis, appartement of bedrijf op de afgesproken dag. Jij laadt zelf je spullen in waarna ze worden opgehaald, opgeslagen en terugbezorgd op het moment dat jij ze terug wilt. Woon je in de regio Noord-Limburg? Lees dan waarvoor opslagruimte Venlo huren interessant is.

Waarom is de huur van mobiele opslag interessant voor ons allemaal?

Daar zijn genoeg redenen voor te bedenken. Bijvoorbeeld de watersnoodramp die onlangs ook delen van Noord-Limburg heeft getroffen. Door klimaatsverandering neemt de kans op wateroverlast toe. Woon je in een risicogebied of is je bedrijf daar gelegen? Huur dan preventief mobiele opslagruimte om waterschade aan of verlies van waarde volle spullen te voorkomen. Maar er zijn veel meer redenen waarvoor opslagruimte Venlo huren interessant is: Opslag van je inboedel tijdens een verbouwing of renovatie. Verzekeraars vergoeden niet automatisch schade aan waardevolle spullen die ontstaan door verbouwingswerkzaamheden. Opslag van meubels na stormschade om verdere gevolgschade aan waardevolle spullen te voorkomen door wateroverlast of reparatiewerkzaamheden. Preventief opslaan van je inboedel bij dreigende overstromingen. De afwikkeling van schade door verzekeringsmaatschappijen kan immers tegenvallen of veel tijd in beslag gaan nemen. Je hebt onlangs je huis verkocht, maar hebt zelf nog geen nieuwe woonruimte. Het tijdelijk laten opslaan van je inboedel is daarvoor een alternatieve oplossing. Overtollige meubels laten opslaan om je huis groter te laten lijken tijdens het verkoopproces van je woning. Een huis wat groter oogt verkoopt immers makkelijker. De opslag van je zomer- en wintervoorraden bij gebrek aan eigen opslagruimte Het opslaan van je inboedel tijdens een kort of langer verblijf in het buitenland.

Er is een tijdelijke oplossing nodig voor de inboedel van je vader of moeder omdat hij of zij plotseling naar een verzorgingstehuis moet. Je wilt goedkoop verhuizen zonder verhuisbedrijf of de huur van een verhuisbus.

Boobox mobiele opslagruimte Venlo huren

Er zijn dus legio redenen te bedenken waarvoor de huur van mobiele opslagboxen interessant is. Ga je op korte termijn verhuizen en wil je een snelle, makkelijke én goedkope oplossing? Bij Boobox mobiele opslag huur je opslagboxen gemakkelijk en snel online. Je geeft het adres op waar Boobox je mobiele opslagboxen moet plaatsen. Jij laadt vervolgens zelf je spullen in. En Boobox bezorgt de volle opslagboxen rechtstreeks op je nieuwe woonadres waar jij je spullen weer uitlaadt. Of je spullen worden tijdelijk opgeslagen tot dat jij ze bij je nieuwe woning wilt laten bezorgen. Vanaf € 79,- huur je al een Boobox mobiele opslagbox. Bezoek de website boobox.nl voor meer informatie over opslagruimte Venlo huren. Heb je vragen? Neem contact op via 0475-476319.

De website boobox.nl is ontwikkeld door Themedutch bv. webdesign Roermond

https://boobox.nl/opslagruimte-venlo/