Zoek woning
Image default
Woningen

De Kadaster maatvoering haal je van de digitale kaart van Nederland

Mocht je interesse hebben in een perceel grond, dan wil je graag precies weten hoe groot de grond nou precies is en waar de perceelsgrenzen lopen. Die informatie is tegenwoordig gemakkelijk te achterhalen. Je maakt gewoon gebruik van KadastraleKaart.com en download tegen betaling de Kadaster maatvoering. Met het rapport in je hand weet je vervolgens alles over het perceel. 

De exacte maten van een perceel 

Het is niet gering welke informatie je krijgt als je besluit de Kadastrale kaart maatvoering te downloaden. Je krijgt namelijk de exacte maten van het perceel, net als de afstanden tussen de geregistreerde bebouwing op een perceel de grenzen ervan. De hoekpunten van een perceel worden je inzichtelijk gemaakt, net als de oppervlakte en de exacte omtrek van het perceel. Ook krijg je een beeld van de totale oppervlakte van de bebouwing op het perceel en de oppervlakte van het deel dat onbebouwd is gebleven. Je krijgt bovendien streetview foto’s bij het rapport en ook een omgevingskaart. Behalve al deze genoemde Kadasterdata, word je ook bebouwing informatie van de gemeente waarin het perceel ligt aangeleverd.  

Meer specifieke informatie te downloaden van het platform 

De nuttige informatie die je krijgt is altijd actueel. De gegevens worden geleverd door het Kadaster, hoewel het niet verantwoordelijk is voor het platform. Behalve alles over de maatvoering, kun je tegen een geringe betaling meer specifieke informatie van de website downloaden. Wil je bijvoorbeeld eigendomsinformatie of informatie over de hypotheek die op een object of perceel rust? Ook die informatie kun je prima downloaden, net als een kadastrale rapportage met luchtfoto’s.  

Ook als je een perceel wilt verkopen 

Ook als je niets zoekt is het platform het bezoeken al meer dan waard overigens, je krijgt een mooi beeld van ons land van bovenaf en je zoomt eenvoudig naar je eigen woonplaats en perceel. Heb je een perceel of een kavel te koop? Dan kun je die ook prima te koop aanbieden via KadastraleKaart.com. Ideaal, want behalve dat het goedkoop is, adverteer je zo direct bij de doelgroep. Bovendien word je advertentie op diverse plaatsen uitgelicht binnen het platform.