Zoek woning
Image default
Bedrijven

Interieurarchitect Den Haag van Design en Finish helpt je bij een nieuwe stijl in huis!

Het inrichten of stijlen van je eigen huis kan soms erg lastig zijn. Je weet niet precies wat je wilt, welke stijl je wilt gebruiken en hoe je er een mooie en gezellige of warme sfeer kan creëren. Gelukkig zijn er mensen die hierin gespecialiseerd zijn en die hier gevoel voor hebben. Zo iemand heet een interieurarchitect of binnenhuisarchitect. De interieurarchitect Den Haag die bij Design en Finish werkzaam is. Ben je dus op zoek naar een interieurarchitect? Aarzel niet en neem contact op met Design en Finish! 

Binnenhuisarchitect of interieurarchitect?

Veel mensen maken een onderscheid tussen deze twee. Echter zit hier geen verschil in. De term binnenhuisarchitect wordt vaker gebruikt dan interieurarchitect, maar er zit geen verschil in de diensten die ze uitvoeren. De architecten houden zich bezig met het inrichten van interieur binnen iemands huis. Ze kunnen een ontwerp maken van de wensen van de klant en kunnen dit ook werkelijkheid maken. 

Design en Finish

Design en Finish is een bedrijf dat zich bezighoudt met bouwprojecten. Heb jij een nieuw bouwproject, een renovatie of een nieuwe inrichting in je huis nodig en wil je daar professionele hulp bij krijgen? Dan is Design en Finish het bedrijf waar je moet zijn. Ze hebben verschillende gespecialiseerde in het team zitten. Wanneer je een nieuw huis wilt laten bouwen, kan je bij Design en Finish terecht voor alle klussen. Er is altijd maar één aanspreekpunt en dat houd het overzichtelijk voor iedereen. Wil jij tijdens het project toch nog een ander idee delen of heb je opmerkingen? Dan kun je dit gemakkelijk met één persoon bespreken die het project begeleid. 

Er welken veel verschillende specialisten in het team, hieronder zet ik ze op een rijtje zodat je weet welke er allemaal beschikbaar zijn bij Design en Finish:

  • Loodgieters

  • Bouwkundigen

  • Elektriciens

  • Stukadoors

  • Architecten

  • Andere deskundigen die binnen een bouwproject nodig zijn

 

Gerelateerde artikelen

3 nieuwe trends op het gebied van flexibel werken

Verhuisbedrijf in Hoorn nodig?

Een steigerhout tuinmeubel in jouw tuin