Zoek woning
Image default
Vervoer en transport

Waarom kiezen voor verhuisbedrijf Faster Verhuizingen in Zwolle

Verhuizen geeft veel stress. En dat begrijpen wij al te goed. U verhuist misschien enkele keren in uw leven, voor ons is het dagelijks werk. Wij kunnen naast een hoop gesjouw ook de nodige stress wegnemen. Wij hebben de middelen en de ervaring met verhuizen.

Wat wij doen

De vraag wat wij niet doen als het over verhuizingen gaat kunnen we korter beantwoorden. Wij verhuizen bedrijven en particulieren, als het moet met spoed. Zelfs complete ontruimingen is ons niet vreemd. Wij hebben en in- en uitpakservice. Ook is monteren en demonteren ons niet vreemd. De oude woning leveren we veegschoon op. Tevens verhuizen wij zware en kwetsbare items. Denk aan een muziekinstrument als een vleugel; een kamervleugel weegt al snel 400 kilo en is zeer kwetsbaar, het mag niet stoten of nat regenen. Met zoiets verhuizen hebben wij de routine en ervaring. Wij nemen die taak uit handen; u kunt zich richten op andere zaken die bij een verhuizing komen kijken. Wij gaan niet weg voordat alles op z’n plek staat.

Wat wij hebben

Om u te verhuizen hebben we alle middelen. Als u wilt brengen wij van tevoren verhuisdozen en papier zodat u alvast in kan pakken. Later komen wij met een truck met hondjes, steekwagens en dekens zodat uw inboedel zonder schade naar het nieuwe adres kan. Als het op hoogte is en de weg er naartoe is via een smalle trap of een trap met een draai, brengen wij het omhoog met een lift. Wij voeren dan uw spullen buitenaf via de gevel omhoog. Alles wat nodig is om u vlot en veilig te verhuizen hebben wij in huis. En omdat wij het hebben hoeft u niets te huren.

Voordeliger als u denkt

Met een minimum aan stress verhuizen door vakkundig personeel is goedkoper als u denkt. Verhuizen kost geld, ook als u zelf een busje en een aanhangwagen huurt, wij verhuizen u voor een scherpe prijs. De kans op schade is nihil en mocht er toch onverhoopt schade ontstaan; wij hebben prima verzekering. Echter omdat schade bij ons amper voorkomt worden wij regelmatig gevraagd om kwetsbare objecten, of spullen met een emotionele waarde, of onvervangbare dingen te verhuizen. Dus wat u aan wil bieden voor verhuizing; geef aan wat de bedoeling is. Bijvoorbeeld het betreft een verhuizing naar een seniorenwoning en het moet volledig uit handen genomen worden. Of er moet een kunstwerk naar de andere kant van Zwolle; u gaat naar Faster verhuizingen en binnen de kortste keren heeft u de volledig vrijblijvende offerte. En dat alleen al is een stuk minder stress. En waarom; omdat verhuizen tegen een scherpe prijs ons vak is.

https://www.fasterverhuizingen.nl/verhuisbedrijf-zwolle/