Zoek woning
Image default
Bouwen en verbouwen

De verschillende diensten van Loodgieter Anolso in Den Haag

Loodgieter Anolso uit Den Haag is een loodgieter die je altijd kunt bellen. 24 uur per dag, zeven dagen in de week, ook op feestdagen. Voor verstoppingen die nooit uitkomen. Maar ook voor andere diensten die wij leveren. Wij zijn namelijk ook gespecialiseerd in elektra, sanitair en dak reparaties. En voor iedere klus kun je met ons goede afspraken maken die wij nakomen. Over de exacte werkzaamheden die er uitgevoerd moeten worden. In welk tijdsbestek dit moet gebeuren en welke kosten hieraan verbonden zijn. Pas als dit helder is gaan we aan de slag. Nooit een naheffing, geen verrassingen achteraf. Het enige wat we achter willen laten is vakwerk en een tevreden klant. 

 

Verstoppingen? Wij lossen het op

Loodgieter Anolso uit Den Haag verhelpt alle soorten verstoppingen. Of het nu gaat om een wc die verstopt is, een wasbak of jouw bad. Wij kunnen het snel voor jou repareren. Wij hebben vakbekwame mensen in dienst op het gebied van verstoppingen. Zij hebben apparatuur mee waarmee zij er snel achter komen waar de verstopping zich bevindt. Zij zullen het verhelpen maar ook met jou bespreken hoe dit in de toekomst kan worden voorkomen. Niet alleen nu oplossen maar ook een stukje advies naar de toekomst. Dit helpt jou om verstoppingen zelf te voorkomen.

Sanitair installatie

Of je nu heel nieuw sanitair wilt laten aanleggen of dit wil laten repareren, wij kunnen het voor je doen. Een nieuwe badkamer of keuken, wij installeren jouw nieuwe bad, douche of toilet. Maar ook kranen sluiten wij graag voor je aan, zowel kranen voor binnen als voor buiten. Reparaties aan het sanitair verzorgen wij ook graag voor je. 

Elektra

Een dienst die Anolso ook levert is het verzorgen van jouw elektra werkzaamheden. Laat jij jouw badkamer, keuken of huiskamer renoveren dan kunnen wij hiervoor de nieuwe elektra aanleggen. In combinatie met het sanitaire werk betekent dit dat je jouw hele renovatieproject door ons kunt laten doen. En dat is heel fijn werken.

Dak reparaties in en rondom Den Haag

Lekkages aan daken kunnen veel schade veroorzaken. Laat dit tijdig door ons verhelpen. Dit zorgt ervoor dat het niet doorlekt en bijvoorbeeld schade aan de inboedel of in de wanden kan veroorzaken. Wij hebben speciale apparatuur om de lekkage op te sporen. Het tijdig repareren zorgt ervoor dat je niet later voor grote problemen komt te staan.

Alles onder één dak

Anolso biedt verschillende diensten aan, uitgevoerd door specialisten. Of het nu gaat om een verstopping, elektra, sanitair of een reparatie aan het dak, wij staan voor je klaar. Wij bieden jou een scherp tarief, duidelijkheid vooraf en vakwerk. Hier staan wij voor. Neem gerust contact met ons op!