Zoek woning
Image default
Bouwen en verbouwen

Containeropslag

Een inboedel kan voor lange of korte tijd opgeslagen moeten worden. Bijvoorbeeld een verhuizing naar het buitenland of een grote verbouwing aan je huis kunnen de oorzaak zijn om meubels tijdelijk te moeten opslaan. Welke reden erachter zit maakt niet zo heel veel uit, het is fijn dat je je spullen ergens kwijt kunt en daarom is het handig om een containeropslagruimte te huren.

 

Heb je extra opslagruimte nodig tijdens het verhuizen?

Wanneer je nieuwe woning niet op tijd beschikbaar is, of je wilt graag gebruik maken van extra ruimte, dan is een containeropslag een passende oplossing. Ook een aanpassing binnen je woning kan een reden zijn om je inboedel op te willen slaan in een containeropslag. Als je een ruime schuur of garage hebt zou dat ook nog een optie zijn, er is veel mogelijk!

 

Speciale verhuiscontainers voor opslag

Deze containers zijn vaak allemaal hetzelfde, ze zijn speciaal ingericht om je inboedel in op te slaan. Door het gebruik van speciale opslagcontainers, die voorzien zijn van speciale verpakkingsmaterialen, hebben vocht en stof bijna geen kans. Zo ben je vrijwel verzekerd dat je spullen na een opslagperiode zich nog steeds in dezelfde staat bevinden. Dat is natuurlijk wel zo fijn.

 

Vaak komt het voor dat toch veel mensen ervoor kiezen om hun spullen in een garage of grote schuur stallen, hier met alle gevolgen van dien. Denk hierbij aan vochtschade, schimmel, ongedierte die de meubels aantasten.

 

Hoe werkt het?

Een speciale opslagcontainer bespaart je tijd en geld. Het verhuisbedrijf komt namelijk voorrijden met de container op een verhuiswagen. Dit wordt gedaan door professionele personen.

Na de opslagperiode komen zij de opslagcontainer ook weer ophalen, je hebt dus totaal geen werk van de gehele opslagcontainer. Hoe handig!