Zoek woning
Image default
Woningaanbod

Houten recreatiewoning te koop op de Veluwe in Hierden

Fantastisch mooi houten recreatiewoning te koop middenin de Veluwse bossen op prachtige locatie In het Hierdense dorpje is het heerlijk rustig wonen. Een uitgebreide omschrijving van deze woning en de omgeving kunt u in dit artikel lezen.

Algemene informatie over deze houtbouw woning leest u hier

De vrijstaande houten kapschuur te koop op de Veluwe in Hierden staat op het park, kan op dit moment na verkoop bijna niet permanent bewoond meer worden. Dit is zo gedetermineerd via de gemeente harderwijk en die ziet toe op handhaving van dit beleid. Op moment van noteren is de stad Harderwijk ook weer druk om het bestemmingsplan te herzien omtrent de permanente bewoning van de vakantiehuizen waardoor het in de nabije toekomst wellicht toch mogelijk gaat worden om ook op dit recreatiepark permanent te mogen wonen. Middelerwijl zijn er wel ettelijke recreatiebungalows welke die gedoogstatus genieten. De gedoostatus kan toch op dit ogenblik niet meegenomen worden naar een nieuwe inwoner. De veldslag om legalisering van de recreatiewoningen op dit recreatiepark loopt reeds al vele jaren. In Nederland wordt er per gebied gedetermineerd wat er met zulke omstandigheden gedaan wordt. Almaar meer provincies selecteren voor een legalisering regeling!

Op een goed gelegen, stil en kind vriendelijk bungalowpark midden op de Veluwe word dikwijls eigen kavels met een vrijstaande houten recreatiewoning te koop aangeboden. Het hof onze Woudstee waar u dit vakantiehuis kunt bezien, staat hoog aangeschreven vanwege de gunstige locatie, de geasfalteerde paden en het no nonsense beleid. Aanliggend is een uitnemend eetcaf voorhanden wat ook voor partijen en feesten gehuurd kan worden. Op de kampeerterrein ernaast kan men tegen betaling gebruik maken van diverse faciliteiten zoals zwembad en tennisbaan. Ook op deze plaats is een perfect restaurant aanwezig en ook kan men benutting maken van een cafetaria. Op zo’n 10 minuten bevind zich het gezellige vissers stadje Harderwijk waar ook het Dolfinarium zich bevind. In dit gezellige stadje is het ook gedurende de zomer als winter perfect zitten. Met haar vele barretjes, restaurantjes en discotheken valt er voor jeugdig en oud bevredigend te ondervinden. Het dorpje hierden waar zich ook een supermarkt bevind, zal bereikt worden op zo’n 5 fiets minuten. In Hierden staat ook een uitstekend mooie sauna genaamd de Zwaluwhoeve waar vele honderden toeristen dagelijks op af aankomen. Via een fietsbrug kan men in paar minuten de bekende grote zandvlakte van de Veluwse bossen tegenkomen. Men kan hier groots fietsen op aangelegde paden of amuseren van een tocht. Ook kroost en honden kunnen zich hier voortreffelijk afreageren. Van hieruit zijn veel bekende tweewieler en wandel routes uitgezet.

Ook Nunspeet is niet ver weg van de Parallelweg Hierden waar men in de zomer afkoeling kan vinden in de Zandenbos meer en eenmaal per kalenderjaar de Veluwade goederenhandel wordt georganiseerd. Kortom, alvoor allemaal wat wils! Verlangt JE die bijzondere recreatievilla te kopen of huren of zoekt u inlichtingen voor zelf direct snel vakantiehuis verkopen of een houten kapschuur te kopen? Verzoek nu een folder of direct een bestaand houten huis midden in het oerwoud bezichtiging aan. Voor permanent wonen bosrijke omgeving in dit omgeving ben jij hier aan het passende postadres voor een goede koopprijs. In deze koopwoning overzichtspagina vind je heel wat website’s die informatie verstrekken en verwant zijn aan tweede woningen en vakantiehuizen kopen en verhuren presenteren en waar men kunt afnemen.

De moderne bungalow is grandioos passend alvoor investeerders of consument op deze aardkorst die op speur zijn naar een gegarandeerd rendement verkopen of handig huurders en verhuurders te afsluiten achter het opkopen ervan. Vraag subjectief de huizenmakelaar zetelend in het Gelderlandse naar de actuele prijzen aankoop en huidige situatie wat betreft woonbestemming permanent bewonen nabij het aanschaffen en te huur voorleggen. Daarnaast vind men op deze plaats de uitgelezene backlinks als je van planning bent om zelf specialistisch een houten woning te laten bouwen in prefab houtstapelbouw of houtskeletbouw projecten bouwpakket wil inzien. Vakantiewoningen inkopen in het centrum in het middelpunt Nederlandse landschap is niet zo raar. Dit recreatiehuis is nu in prijs verlaagd en is het mogelijk iemand voor een juiste deal of bod overnemen ingesloten het houterig meubilering bij koop!

 

https://www.oljahoutbouw.nl