Zoek woning
Image default
Woningaanbod

Kantoorruimte in Duiven

Kantoorruimte op beste locatie in Duiven

Wanneer je op zoek bent naar een goede kantoorruimte in Duiven dan is de Franklin Business Center zeker een plek die je niet mag overslaan. Omdat deFranklin Business Center op een centrale plek in Duiven is gelegen waarbij via het openbaar vervoer ook altijd een uitstekende aansluiting is te vinden kun je niet om dit kantoorverzamelgebouw heen. Er zijn verschillende kantoorruimtes te huur die allen zijn voorzien van alle facilteiten. Zo is het mogelijk om direct te gaan zitten en te gaan werken op de comfortabele werkplekken die volledig zijn ingericht. Handig dus als starter omdat je niet direct al het kantoormeubilair zelfstandig hoeft aan te schaffen.

Overige faciliteiten

Naast de uitstekende bereikbaarheid is er ruime parkeermogelijkheden voor de huurder op het eigen terrein als ook voor uw gasten. Ook is er een overdekte fietsenstalling. Wanneer uw gasten aan de voorzijde van het pand zijn kunnen ze vanuit het portaal zich aanmelden via de intercom waarna u vanuit uw eigen kantoor de voordeur kunt openen. Uw klanten kunnen in de centrale hang gaan zitten en u kunt direct beneden de gemeenschappelijke vergaderruimte gebruiken. Naast een keuken met alle voorzieningen kunt u uw klant een presentatie geven. Alle faciliteiten zijn hiervoor aanwezig. Maar ook is er op de begane grond een toilet als ook een invalide toilet aanwezig. Alle kantoorunits op de begane grond als ook de 1e verdieping zijn voorzien met internet aansluiting. Het pand heeft klimaatbeheersing en u heeft zowel in de winter als zomer periode een aangenaam werkklimaat.

Verschillende kantoorunits

Bent u een starter en heeft u nog weinig kantoorruimte nodig of wilt u juist groeien als bedrijf met meer flexibiliteit, beide opties zijn mogelijk in dit ondernemerscentrum. Ideaal dus als u nog niet exact weet of u zult gaan groeien als bedrijf en dus met de kantoorunits altijd flexibel kunt meegroeien met uw eigen ambities.