Zoek woning
Image default
Woningaanbod

Woning kopen in Spanje met hypotheek

Een droomhuis in Spanje dat is waar veel mensen van dromen, maar dit kan werkelijkheid worden. Of het nu gaat om een Appartement, uw eigen B&B, een bungalow of een villa met zwembad.

In de regio Costa Azahar zijn de woningen betaalbaar en is het leven vrij goedkoop, belastingen zijn lager.

dOf je nu voor langere tijd wilt verblijven of als vakantie adres het is mogelijk je eigen woning te kopen met een spaanse hypotheek als je niet het volledige eigen vermogen hebt.

Spaanse Hypotheek

Het bedrag wat u maximaal kunt laten finacieren is 70% van de taxatiewaarde of aankoopwaarde. U zult dus minimaal 30% eigen vermogen moeten inleggen. Op de website van HuisinValencia staat een rekentool waarbij het zelf te berekenen is.

Costa Azahar 

Spanje en dan vooral aan de Costa Azahar, denk aan plaatsen zoals Valencia en Castellon zijn een opkomend toeristen gebied onder de Nederlanders. Steeds meer Nederlanders rijden er met een camper doorheen en kamperen aan de kust op een camping of op camperplaatsen waar je 24 uur mag staan. 

Microklimaat

Het fijne microklimaat werkt hier enorm mee, in de winter kan je zelfs nog heerlijk buiten in het zonnetje zitten en in de zomer zorgt een koele zeebries dat het niet bloedheet wordt. Wakker worden en de zon schijnt, dat is toch heerlijk!

MooiCastellon wil graag met u meedenken, op onze website staan het aanbod waar u misschien naar op zoek bent.

Bereken uw hypotheek en laat uw droom werkelijkheid worden, dat hoeft echt niet lang te duren. 

Bereken uw hypotheek op deze pagina

 

 

https://www.mooicastellon.nl