Zoek woning
Image default
Woningaanbod

3 redenen om te kiezen voor Bijleveld makelaardij

Op alle domeinen van de vastgoedsector is Bijleveld makelaardij uw specialist. Of het nu gaat om het verkopen of verhuren van uw woning of om het huren of kopen van een woning, wij hebben steeds de beste expertise en kennis in huis om u optimaal te kunnen van dienst zijn. Zoekt u een woning in het mooie Amsterdam of heeft u hulp nodig met de verkoop? Lees gerust eens verder!

1. Gegarandeerd goede kwaliteit

Bijleveld Makelaardij Amsterdam is aangesloten bij de NVM of Nederlandse Vereniging van Makelaars en taxateurs in onroerende goederen. Dit biedt u als klant tal van voordelen op het vlak van kwaliteit, deskundigheid en betrouwbaarheid. Alle bij de NVM aangesloten makelaars worden goed opgeleid en volgen permanent bijscholingen om de kennis van de vastgoedwereld op het hoogste peil te houden. Als aangesloten lid moeten wij bovendien de regels opgesteld door de NVM volgen en alles in het werk stellen om de belangen van onze klanten voorop te stellen. Door deze zaken bent u als klant zeker van een uitmuntende service door een makelaar die expertise, kennis en ervaring kan voorleggen en dag na dag streeft naar de best mogelijke dienstverlening. Zo bent u altijd verzekerd van een goede kwaliteit dienstverlening. En dat uit zich in een zeer hoge beoordeling: zo worden wij op Funda beoordeeld met een 9.3!

2. Een groot bereik in de regio 

Als aangesloten lid van de NVM bieden wij uw woning aan op Funda. Recent werd aangetoond dat de overgrote meerderheid van de mensen die een woning zoeken hiervoor Funda gebruiken. Verkoopt u uw woning via een NVM makelaar, dan kan u rekenen op een hoog gerangschikte plaats van uw woning op deze site. Deze bijkomende troef zorgt ervoor dat uw woning de nodige aandacht krijgt wat leidt tot een groter aantal bezoekers en een snellere kans op verkoop. De presentatie op Funda nemen wij voor onze rekening door middel van een gedetailleerde beschrijving en aantrekkelijke foto’s. Daarbij hebben wij ook een zeer groot netwerk met woningzoekers en -aanbieders.

3. Een gevestigde waarde in Amsterdam

Als makelaar gevestigd in Amsterdam zijn wij ondertussen een gevestigde waarde geworden binnen de makelaarswereld van Amsterdam, zowel als aankoopmakelaar en als verkoopmakelaar. Wij kennen de stad en zijn karakteristieken waardoor wij u prima advies kunnen geven aangaande uw onroerend goed. Doorheen het ganse proces staan wij u bij met raad en daad en geven wij u professioneel advies. Onze jarenlange ervaren en doorgedreven vakkennis stellen wij ten dienst van onze klanten. U kan bij ons rekenen op een kwalitatieve samenwerking, deskundig advies en een snelle en correcte afhandeling van uw dossier. Onze passie voor het vak en de stad maken van ieder vastgoedproject in Amsterdam een succesverhaal.

 

https://www.bijleveldmakelaardij.nl/