Zoek woning
Image default
Woningaanbod

Costa Blanca meer dan alleen strand.

Costa Blanca meer dan alleen strand.

Volgens HuisInCostaBlanca.eu zijn er vele redenen om voor een huis aan de Costa Blanca te kiezen.
Het eerste reden waar de meeste woningzoekende bij  HuisInCostaBlanca.eu aan denken is het heerlijke klimaat met de daarbij behorende Middellandse zee en zijn stranden.
Maar behalve deze geweldige vakantiegevoel gevende factoren, zijn er nog veel meer redenen te verzinnen om een vakantiehuis of permanente woning aan de Costa Blanca te kiezen.
Juist dit stukje kust aan de Middellandse Zee is een parel van Spanje omdat het een zeer gevarieerd aantal steden en dorpen heeft. Zo zijn er bijvoorbeeld de grote steden zoals Valencia, Alicante en Murcia alle drie met hun eigen vliegveld zodat je nooit lang hoeft te rijden om van en naar Nederland of België te kunnen vliegen. 
Deze steden hebben alle hun eigen charme van een grote stad maar zijn nog gelukkig niet zo door het toerisme overvallen zoals Barcelona en Madrid. 
Dat geeft u de mogelijkheid om ze in alle rust te verkennen en nog authentieke winkeltjes, restaurantjesen schouwburgen te bezoeken. Valencia staat ook bekend om zijn prachtige zee-aquarium en prachtige overdekte markt. Alicante heeft een prachtig kasteel waar in de zomer allerlei uitvoeringen te zien zijn. Daarnaast heeft de Costa Blanca vele oorspronkelijke dorpjes die niet door het massatoerisme verkracht zijn.  Dorpjes die nog allemaal hun eigen identiteit hebben en schilderachtig zijn. Het is niet voor niets dat de Costa Blanca een begrip is voor iedereen.  Er is bijna niemand te vinden die nog nooit van dit stuk Spanje heeft gehoord. Zowel voor vakantie als voor permanente bewoning is dit prachtige en gevarieerd stuk van Spanje een verademing omdat je telkens op een andere manier weer nieuwe aspecten van de Costa Blanca kunt ontdekken waardoor je je hier nooit zult vervelen. HuisInCostaBlanca kan U prima adviseren welke omgeving het best bij uw woonwensen past.

http://www.huisincostablanca.eu