Zoek woning
Image default
Woningaanbod

Aankoopmakelaar in Groningen

Zou je graag een woning kopen in Groningen of de omgeving daarvan? Kies voor een prettig aankoopproces door een ervaren in te schakelen. Als aankoopmakelaar in omgeving Groningen kennen we bij AnderZ Makelaar de stad als onze broekzak. Wij beschikken over ruim 20 jaar ervaring met het bijstaan van mensen die een huis willen kopen of verkopen en helpen ook jou graag aan je droomwoning. Omdat we de woningmarkt in Groningen als geen ander kennen zijn we bij uitstek in staat om jou te helpen met het vinden en kopen van die ene woning waar je zo graag zou willen wonen.

Meer weten over wat we voor je kunnen betekenen? Bel dan gerust eens naar 050 – 204 12 92 en vraag om meer informatie!

Wat kan een makelaar voor je betekenen?

Het kopen van een nieuw huis is een traject waar heel wat bij komt kijken. Door een ervaren makelaar in te schakelen word jij op optimale en transparante wijze door dit proces heengeleid. AnderZ Makelaar houdt je goed op de hoogte over de gang van zaken en behartigt jouw belangen om je aan je droomhuis te helpen. Zo voeren we de onderhandelingen en proberen we de best mogelijke prijs voor de woning te kunnen krijgen. Je wilt natuurlijk niet meer voor een woning betalen dan nodig, deze kost je al meer dan genoeg.

Over onze dienstverlening

Als aankoopmakelaar in omgeving Groningen leveren we onder meer de volgende diensten:

  • Waardebepalingen;
  • Onderzoeken van bouwkundige gebreken;
  • Onderhandelen over de prijs;
  • Financieel en hypothecair advies;
  • Advies met betrekking tot plaatselijke verordening en bestemmingplannen;

Neem gerust vrijblijvend contact op!

Op zoek naar een aankoopmakelaar in omgeving Groningen? Dan zit je goed bij AnderZ Makelaar. Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op als je verder wilt informeren over onze dienstverlening. Je kunt daartoe het contactformulier op de website invullen of ons bellen op 050 – 204 12 92.

https://anderzmakelaar.nl/