Zoek woning
Image default
Verbouwen

Op zoek naar een energiezuinige elektrische boiler?

De website voor wie van het gas af wil.

 

We stoten met zń allen te veel CO2 uit door het verbranden van aardgas. Dit zorgt voor opwarming van de aarde met alle gevolgen van dien, dus, moeten we zo langzamerhand over gaan stappen op andere energiebronnen.

In 2050 moeten alle huishoudens in Nederland het zonder gas gaan doen. Dit heeft ook zijn voordelen; minder CO2 uitstoot en dus een beter millieu. En door de opkomst van elektrische apperatuur zoals elektrische boilers elektrische cvś, combi cvś en elektrische kachels wordt het ons een stukje makkelijker gemaakt.

De elektrische boilers en elektrische cvś zijn goedkoop in aanschaf en ze worden steeds energiezuiniger. Maar je kunt ook nog kiezen vooor een elektrische kachel voor in de kleine ruimtes.

Maar waar kan je nou het beste zoń boiler (of andere elektrische apparaten) kopen? We gingen op zoek en kwamen uit op de overzichtelijke website van elektrischeboiler.eu. Zij verkopen de goedkoopste elektrische boilers en van zeer hoge kwaliteit.

 

 

 

Er staan op de website van elektrischeboiler.eu van alle producten een duidelijke Nederlandstalige handleiding. En voor vragen zijn zij op werkdagen altijd telefonisch te bereiken.

Je kunt kiezen uit verschillende merken elektrische boilers. Zo zijn er mooi vormgegeven en energiezuinige boilers van het merk Wesen. Deze elektrische boilers zijn zelflerend en hebben een diepte van slechts 25 centimeter en passen meestal gewoon in een keukenkastje.

Een ander A merk op deze website Ariston Velis. Ook dit merk heeft een prachtig strak design en is voorzien van energielabel B.

Deze boilers hebben een ECO stand waardoor je behoorlijk kunt besparen op de energiekosten.

De elektrische boilers van het merk DAT, sommige modellen van dit merk ook weer uitgerust met een smart controller voor de energiezuinigheid. Ook deze modellen kunnen door de strakke vormgeving gewoon in het zicht gehangen worden.

Er is nog een top merk te verkrijgen in deze veelzijdige webshop; Lemet. Geproduceerd in de EU en ook dit merk heeft een ECO model, helemaal computergestuurd en meet dus zelf wanneer het de beste tijd is voor het opwarmen van het water. 

CV ketels zijn er ook te koop en wel van Eltherm. Deze elektrische CV’s zijn zeer energievriendelijk door de microprocessor gestuurde elektronica, hierdoor kunt u maximaal besparen op de energiekosten en geniet u van langdurig comfort.

Doorstroomapparaten zijn er ook; van het merk Wijas, je kunt kiezen uit verschillende modellen.

Op de website van elektrischeboiler.eu staat een handige on-line calculator die je kan helpen met het kiezen van de juiste elektrische boiler of cv voor jouw situatie. 

Verder kan je op de website van elektrischeboiler.eu ook terecht voor anti-kalk magneten, waterontharders en accesoires.

https://elektrischeboiler.eu/