Zoek woning
Image default
Tuin en buitenleven

Tuin- en parkmachines van Tielbürger

Er zijn vele merken op de markt die park- en tuinmachines verkopen. Van goedkoop tot extreem duur. Van slechte kwaliteit tot onverwoestbare machines. Van simpele uitvoeringen tot ingenieuze. Het is dan ook lastig om te bepalen welk merk nou het beste bij je past en welke kwaliteit/prijs verhouding goed is. Misschien kunnen we je een beetje op weg helpen met een toelichting op het assortiment tuin- en parkmachines van Tielbürger. Dit Duitse merk heeft een ruim assortiment, bestaat al decennia en de Deutsche Gründlichkeit gaat hier helemaal op.

Bijzondere service en garantie

Allereerst zijn de machines van Tielbürger van hoge kwaliteit. Geen gerammel, maar robuuste machines die tegen een stootje kunnen. Overigens worden de Tielbürger machines geleverd door Donat van der Horst B..V. uit Loo. Hij is importeur voor de gehele Benelux en Frankrijk. Zij leveren snel en kunnen ook onderdelen leveren, uiteraard via de bij hun aangesloten dealers. Zelfs een defect onderdeel van een machine van 15 jaar oud is nog leverbaar en dat is wel uitzonderlijk en uniek. Het assortiment bestaat uit goede veegmachines, verticuteermachines, motormaaiers en hakselaars. Ook leveren zij aanbouwwerktuigen voor ATV’s, quads, Toro Titans en tweewielige trekkers.

Rendabele investering

Wat een Tielbürger machine ook bijzonder maakt is dat ze omgebouwd kunnen worden voor andere doeleinden, en dat maakt zo’n machine bijzonder rendabel. Denk bijvoorbeeld aan een veegmachine die van een sneeuwschuif kan worden voorzien van een stofkap. Ook in aanbouwwerktuigen voor zitmaaiers biedt Tielbürger vele mogelijkheden. Van strooier tot aanhanger en van sneeuwschuif tot verticuteermachine. Dit soort oplossingen leveren tijd, energie en geld op. Heb je bijvoorbeeld een tweewielige trekker, dan bieden ze aanbouwwerktuigen voor vegen, maaien, frezen en gladheidsbestrijding. Ben je geïnteresseerd in de tuin- en parkmachines van Tielbürger, neem dan contact op met Donat van Der Horst of vraag een folder aan.