Zoek woning
Image default
Tuin en buitenleven

Naar de zon vertrekken met de camper

De afgelopen dagen lijkt het alsof de vier seizoenen in één dag voorkomen, al neemt regen en sneeuw de overhand. Om die reden is het geen slecht idee om alvast vooruit te kijken en te oriënteren voor de vakantieplannen voor aankomende zomer. Hoe fijn zou het zijn om met een camper te toeren door Zuid-Europa? Je kan dan zelf bepalen waar je naartoe gaat, wanneer je naar een nieuwe bestemming vertrekt en hoelang je op deze locatie blijft. Het enige wat jou nog tegenhoudt, is het formaat van de camper. Wat als jij namelijk geen optimaal zicht hebt vanaf de bestuurdersstoel en dus beperkt wordt in je zicht? Optimaal zicht in het verkeer is namelijk een cruciale factor voor de veiligheid op de weg, waardoor een zichtoplossing geen overbodige luxe is.

Is de achteruitrijcamera de oplossing?

Wie beperkt wordt in zijn of haar zicht gedurende het rijden op de weg in een vrachtwagen, camper, bestelbus, ambulance of tractor, heeft veel baat bij een achteruitrijcamera van Van Zwitserland. Deze camera’s stellen de bestuurder namelijk in de gelegenheid om inzicht te krijgen in de verkeerssituatie rondom het voertuig, waardoor de bestuurder niet voor onverwachte situaties komt te staan. Daarnaast kan je ervan uitgaan dat hobbelige wegen, neerslag en nachtdiensten de beeldkwaliteit van de camera niet aan zullen tasten, want de camera is waterdicht, biedt nachtzicht en kan schokken stabiliseren. Bovendien biedt Van Zwitserland achteruitrijcamera’s in verschillende soorten en maten, zoals de waeco camera of de camos camera, waardoor er voor ieder wat wils is.

Welke camera past bij mij?

Ben jij benieuwd welke camera geschikt is voor jou als bestuurder van een vrachtwagen, ambulance, tractor of camper? Schroom dan vooral niet om een kijkje te nemen op de website van Van Zwitserland om te achterhalen welke achteruitrijcamera niet mag ontbreken aan jouw voertuig.

https://www.vanzwitserland.nl/

Gerelateerde artikelen

Betonschermen met romeinsmotief

Tuin ontwerpen maatwerk door een tuinontwerper? Tuinen-hendrix.be!

Kunsthaag voor het Balkon, Terras of witte muur