Zoek woning
Image default
Woning en Tuin

4 goede redenen om te kiezen voor een Cinewall

Tegenwoordig zien TV’s er niet alleen stijlvol uit, het zijn ook kleine technische wonderen. Schermen worden steeds helderder, randen verdwijnen en TV’s worden slanker en slanker. Om decoders en andere randapparatuur aan te sluiten is echter nog steeds en vaak veel extra bedrading nodig. Deze kabels verpesten volledig de mooie, hightech, slanke look die TV-fabrikanten proberen te bereiken. Om dit probleem aan te pakken kun je ervoor kiezen je TV in een Cinewall -ook wel TV wand genoemd- te verwerken. Een Cinewall past perfect in elke kamer en heeft een geïntegreerde muurbevestiging voor je TV-systeem. Alle kabels kunnen worden weggewerkt en zijn zodoende onttrokken aan het zicht. Wat resulteert in een strak en modern ogende TV wand.

Dit soort constructies maken oplossingen op maat mogelijk. Hoogte en breedte zijn op maat te maken, waardoor je de set kunt afstemmen op de afmetingen van de ruimte waarin de TV, inclusief alle overige elektronische apparatuur, wordt geplaatst.

1. Een veilige oplossing

Je staat er niet altijd bij stil, maar er gebeuren wel eens ongelukken in huis. Als je TV op een standaard op een kastje staat, kan hij er altijd afvallen. Gelukkig voorkomt montage van je TV aan de muur in een Cinewall dat direct. De TV hangt zo stevig op zijn plaats. Wat er ook gebeurt.

2. Je bespaart heel wat ruimte

Je hebt bij een montage aan of in een muur geen standaard meer nodig voor de tv. Dus ook geen kastje waar hij op kan staan. Dat scheelt een hoop ruimte, vooral als je een kleinere woonruimte hebt. Een TV wand zorgt er ook voor dat kabels én andere elektrische apparatuur weggewerkt kan worden. Zelfs als je het kastje onder de TV wilt behouden, levert het toch meer ruimte op wanneer je je TV ophangt. Zo kun je in plaats van de TV leuke accessoires op je tv-meubel plaatsen.

3. Flexibiliteit bij het kiezen van de gewenste hoogte

Dankzij een TV wand kun je de TV op de voor jou perfecte hoogte monteren. Zodoende ben je niet langer afhankelijk van de hoogte van het TV-meubel.

4. Een mooier interieur

Televisies worden zoals eerder al vermeld, steeds dunner en stijlvoller. Door je TV in een TV wand te monteren wordt je mooie platte TV getoond alsof het een prachtig schilderij is.