Zoek woning
Image default
Gezondheid

Medisana massage kussen: mijn ervaringen

In deze review ga ik dieper in op het Medisana massagekussen. Ik heb het apparaat de afgelopen weken uitgebreid uitgetest en in deze review deel ik mijn bevindingen over de Medisana MC825. Ik ga onder andere in op de unieke functionaliteiten van dit massagekussen. Daarnaast vertel ik je ook over de voordelen en nadelen van dit massagekussen. Als laatste geef ik mijn conclusie over de Medisana MC825 en geef ik aan voor wie dit apparaat geschikt is. Ik wens je veel plezier met het lezen van deze review.

 

Hoe werkt de Medisana MC825

Zelf vindt ik dat Medisana MC825 erg gemakkelijk is in gebruik. Mede dankzij de afstandsbediening kan je alles gemakkelijk en snel instellen. Met de afstandsbediening kan je bijvoorbeeld gemakkelijk de intensiteit, het type massage en de infrarood warmte activeren. Daarnaast kan je hiermee instellen welk lichaamsdeel je graag wilt masseren. 

 

Type massages 

 De Medisana MC825 kan drie verschillenden soorten massages uitvoeren namelijk een shiatsu massage, vibratie massage en klopmassage. Wanneer je meer een krachtige massage wilt dan raad ik je aan om te kiezen voor de shiatsu massage. Bij de shiatsu massage worden ook de spieren in het diepere weefsel heel goed losgemaakt. Daarnaast zorgt een shiatsu massage ervoor dat de energiestromen in het lichaam in balans worden gebracht. Het zorgt ervoor dat het lichaam zowel mentaal als lichamelijk weer in balans komt. Wil je na een harde werkdag meer een relaxte massage? Mijn advies is dan om te kiezen voor de vibratie massage.

 

Welke lichaamsdelen kan het Medisana massagekussen masseren?

De Medisa MC 825 is eigenlijk een uniek want het is in staat om het gehele midden en bovenlichaam tegelijkertijd te masseren. Het is dus in staat om tegelijkertijd de nek, schouders, bovenrug, onderrug, billen en bovenbenen te masseren. Wat het massage kussen echt onderscheid van andere apparaten is dat je ook kan instellen welk deel van het lichaam je wilt masseren. Wil je bijvoorbeeld alleen de nek en de schouders masseren dan is dat bij dit massage toestel mogelijk. 

Kan je de snelheid van de massage behandeling stellen?

Het is inderdaad mogelijk om de snelheid van de behandeling in te stellen. De snelheid kan je instellen met behulp van de bijgeleverde afstandsbediening. Bij de Medisana MC825 heb je de keuze uit drie verschillende snelheden. Ik het zelf wel een enorm handig dat je snelheid kan aanpassen. Wanneer je vindt dat massage te zacht aanvoelt dan kan je de snelheid ophogen. De massage voelt daardoor krachtiger aan. 

Conclusie 

Ik vindt de Medisana MC825 een uniek massagekussen. Wat ik zelf erg fijn vindt is dat ik de behandeling kan personaliseren aan wensen. Ik kan bijvoorbeeld een specifiek lichaamsdeel masseren. Daarnaast kan ik ook de intensiteit en het type massage instellen. Wat daarnaast ook erg handig is dat je de infrarood warmte kan activeren. Het zorgt ervoor dat het lichaam tijdens de massage heerlijk wordt opgewarmd. Het zorgt voor een heel ontspannen gevoel. Daarnaast worden de spieren sneller losgemaakt. Ik raad dit massagekussen aan voor mensen die opzoek zijn naar een apparaat die een complete lichaamsmassage kan geven. De Medisana MC 825 is daar namelijk ideaal geschikt voor. Als je opzoek bent naar een draagbaar massagekussen dan is dit niet de juiste keuze. Het is namelijk vrij groot en lastig om mee te nemen.