Zoek woning
Image default
Woning en Tuin

Huis verkopen aan makelaar de trend bij Sons Real Estate

 

Bij Sons Real Estate is de nieuwste trend in de huizenmarkt zichtbaar. Zowel aan als met de vastgoedmakelaar worden huizen verkocht van alle jaartallen en in alle mogelijke staten. Tegenwoordig blijkt er meer populariteit te zijn voor een directe verkoop van een woning aan de makelaar. En er zijn tal van makelaars actief op de woningmarkt, allemaal met hun eigen expertise. Sons Real Estate is een vastgoedmakelaar die zowel mensen helpt om zelf hun huis te verkopen. Dit was dan de trend van 2019 en ook wel een beetje 2020, maar Corona heeft natuurlijk het seizoen iets anders laten verlopen. Maar ook het zelf laten verkopen van een huis daar begeleidt Sons Real Estate in. Indien er problemen of onduidelijkheden zijn bij de verkoop, dan zorgt Sons Real Estate ervoor dat alles goed verloopt. Echter is de directe opkopers markt groeiende en mensen blijken steeds meer hun huis aan een makelaar te verkopen.

Achtergrond is uiteraard dat de nieuwbouw na de laatste crisis weer is opgelaaid en degene die de woningen destijds kochten zijn inmiddels doorstromers geworden met forse overwaardes. Deze groep mensen kan het zich niet permitteren als het verkopen van de oude woning faalt. 

Lees meer over de dienst van Sons Real Estate over het verkopen van een huis aan een makelaar:

Meer informatie over ‘huis verkopen aan makelaar Sons Real Estate’

Daarnaast zijn er natuurlijk ook een hoop veranderingen in de levens van de clienten en partners. Mensen scheiden, wat betekent dat een snelle verkoop voor veel duidelijkheid kan zorgen. Maar ook mensen die hun baan zijn verloren, zoals in de coronatijd, hebben er vak meer baat bij om het huis direct te verkopen aan een makelaar. Waarom? Omdat je dan het bekende ‘uitstelgedrag’ voorkomt, want wie het huis niet kan betalen zowrdt kaalgeplukt op de executieveiling. Daar gaan woningen echt voor een habbekrats weg en dat wil je voorkomen. Directe zekerheid en een gewoon goed bod! Niets minder en niets meer!

https://sonsrealestate.nl/huis-verkopen-aan-makelaar/