Zoek woning
Image default
Meubels

Wat zijn Swissflex bedden en wat maakt ze zo interessant?

We trappen een open deur in wanneer we aangeven dat je tegenwoordig op vlak van bedden een keuze kan maken uit een ongelofelijk groot aanbod aan mogelijkheden. Voor welk type bed jij op het einde van de rit gaat kiezen is uiteraard altijd afhankelijk van heel wat verschillende factoren. Eén van de verschillende bedden die je kan kopen voor in je slaapkamer zijn de zogenaamde Swissflex bedden. Het gaat hierbij om bedden die door de jaren heen hun kwaliteit en duurzaamheid meer dan hebben weten te bewezen. Ben jij ook geïnteresseerd in dit Zwitserse merk van bedden en wil je er graag alles over te weten komen? Lees dan meteen verder en ontdek wat de Swissflex bedden nu precies zo interessant maakt.

            De oorsprong van de Swissflex bedden

Het bedrijf Swissflex startte in het jaar 1949 met het maken van bedden. Door de jaren heen zijn de Swissflex bedden eigenlijk alleen maar kwalitatiever en bovendien ook nog bekender geworden. Dit ondanks het feit dat het merk Swissflex overigens werd overgenomen door Recticel in het jaar 1999. Ondanks deze overname kan er worden vastgesteld dat het merk altijd trouw is gebleven aan haar oorspronkelijke bedrijfsfilosofie. Dit betekent dat de Swissflex bedden tot tegenwoordig worden gekenmerkt door een ongelofelijke kwaliteit. Dat kan ook moeilijk anders wanneer er reeds meer dan 60 jaar aan expertise in schuilgaat. Ben jij eveneens op zoek naar een nieuw bed om te kopen welke je met honderd procent zekerheid een uitmuntend slaapcomfort zal weten te garanderen? Dan heb je eigenlijk geen andere keuze dan kennis te maken met de uitermate interessante Swissflex bedden.

            Swissflex bedden met AVS

Bekijk je het aanbod met Swissflex bedden? Dan wordt het meteen duidelijk dat verschillende van deze bedden beschikken over een zogenaamd AVS systeem. AVS staat hierbij voor ‘actieve ventilatie support’. Eigenlijk doen deze matrassen precies wat de naam reeds laat vermoeden. Voor deze matrassen werd er een beroep gedaan op de betrouwbare fabrikant Auping welke uiteraard in het verleden de fantastische DPPS veer heeft ontwikkeld. Deze veer zorgt ervoor dat de slaper kan rekenen op verschillende voordelen. Niet alleen wordt er hierdoor zoals de naam reeds laat vermoeden een uitstekende ondersteuning gerealiseerd voor het lichaam, daarnaast zal er ook nog eens vastgesteld kunnen worden dat je op deze manier altijd bent verzekerd van een comfortabel en niet vochtig bed. Dit laatste is het gevolg van het feit dat deze matrassen bij Swissflex bedden zijn uitgerust met een driedimensionale luchtventilatie strook welke zich op de matras tijk bevindt.

            Een garantieperiode van zomaar even 10 jaar

De kwaliteit van een matras of bed blijkt in de praktijk onder meer uit de garantie die er op wordt aangeboden. Ben jij het daar ook mee eens? In dat geval zal je samen met ons tot de conclusie komen dat de Swissflex bedden over een uitstekende kwaliteit beschikken. Het is namelijk zo dat er op deze matrassen standaard een garantieperiode van maar liefst 10 jaar wordt gegeven. Let wel, is er sprake van een afbouwende garantie. Concreet betekent dit dat je uitsluitend tijdens de eerste twee jaar kan rekenen op een honderd procent garantie. Daarna daalt de garantie met 20 procent waarde per jaar. Hoe dan ook maakt deze lange garantieperiode duidelijk dat de Swissflex bedden absoluut kwalitatieve toppers zijn.

 

Bekijk de Swissflex bedden op Broring.com!