Zoek woning
Image default
Bedrijven

De voordelen van een huis verkopen aan een opkoper

De voordelen van uw huis verkopen aan een opkoper

Wanneer u uw huis wilt verkopen, lijkt dat een hele klus. Een verkoopmakelaar vinden, het huis moet bijna helemaal leeg worden gemaakt, er worden foto’s gemaakt van uw huis, er komen potentiële kopers langs, u moet een tegenbod doen in de onderhandelingsfase, een koopcontract opstellen en noem het maar op. Via een verkoopmakelaar kost dit ook nog eens bakken met geld. Maar kan het ook anders? Bij Sons Real Estate regelen wij het verkoop van uw huis geheel zonder tijdrovende bezichtigingen en makelaarskosten. We sommen alle voordelen voor u op. 

Het verkoopproces
Sons Real Estate is een vastgoedmakelaar wat inhoudt dat wij zelf uw huis opkopen. Het proces verloopt als volgt:

1. U komt met ons in contact over de mail of de telefoon. U geeft aan wat uw wensen zijn bij het verkopen van uw huis en van welke diensten u gebruik wilt maken.
2. Wij bepalen aan de hand van foto’s of een bezichtiging de waarde van uw huis en welke verkoopprijs wij u kunnen aanbieden. 
3. Als u akkoord gaat met het bod stellen wij direct het koopcontract op zonder ontbindende voorwaarden.
4. We gaan naar de notaris om het koopcontract te ondertekenen en uw huis is verkocht!

Kosten
Een verkoopmakelaar kost al gauw duizend euro’s aan makelaarskosten, want zij willen een percentage van de verkoopprijs van uw woning. Bij Sons Real Estate bestaan er niet van zulke kosten en kunnen wij geheel vrijblijvend onze diensten aanbieden.

De tijd
De bovenstaande verkoopproces kan binnen een week gebeuren als u dat zou willen. Het gaat in ieder geval veel minder tijd kosten als u uw huis verkoopt via een verkoopmakelaar. 

Zekerheid
Als u uw huis verkoopt via Sons Real Estate bent u ervan verzekerd dat uw huis verkocht is. Via de verkoopmakelaar kan de koper van uw huis gemakkelijk onder de koop uit komen. 

Vrijblijvend
Als u bij ons een bod aanvraagt of wij komen langs voor een bezichtiging is het altijd uw keuze of u met Sons Real Estate uw huis wilt verkopen. Het bod is geheel vrijblijvend en we komen bij u langs zonder verwachtingen. 

Sons Real Estate
Het verkopen van uw huis via een vastgoedmakelaar is zorgeloos en zonder risico’s. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Sons Real Estate. Bekijk ook onze uitgebreide diensten bij het verkopen van een huis. 

https://sonsrealestate.nl/verkopen-aan-huis-opkoper/