Zoek woning
Image default
Banen en opleidingen

Openbare financiën

Openbare financiën

Voor onze klant, een bedrijf actief in de informatisering van openbare besturen, is Hays Response Gent op zoek naar een projectmedewerker met achtergrond in finance en/of accounting.

 

  • Administratie – commercieel
  • ICT – Finance
  • Gent

Als projectmedewerker vorm je het eerste contact voor klanten met betrekking tot hun vragen en/of opmerkingen rond de softwaretoepassingen binnen het financiële werkdomein. Je biedt telefonische ondersteuning bij praktische vragen en/of problemen. Daarnaast werk je samen met jouw collega’s voor het uitrollen en implementeren van nieuwe ICT-toepassingen. Je hebt hiervoor direct contact met de klant en gaat ook ter plaatse voor opleiding of ondersteuning. Je hebt contacten met klanten en prospecten en zorgt voor de opvolging van de offertes. Je staat in voor een correcte en nauwkeurige administratieve opvolging.

Aanbod

Onze klant biedt jou een gevarieerde job met ruimte voor zelfontplooiing en doorgroeimogelijkheden. Je krijgt een doorgedreven opleiding binnen een gevestigde organisatie. Naast een competitief salaris, ontvang je ook een mooi pakket aan extralegale voordelen. Je wordt tewerkgesteld in Gent, maar bent bereid om je sporadisch te verplaatsen naar klanten.

Interesse in deze job als projectmedewerker in Gent? Solliciteer online of contacteer Hays Finance Gent via 09/266.11.59. Is deze job niet meteen wat je zoekt? Connecteer Karolien Baeten via LinkedIn en geef jouw jobvoorkeuren mee!

Jouw profiel

Je beschikt over een bachelor- of masterdiploma, bij voorkeur in een financiële richting. Affiniteit met cijfers, boekhouden of finance is een must. Je bent PC-vaardig en hebt interesse in ICT. Je bent bereid je te verdiepen in wetgeving om jouw klanten gespecialiseerd advies te kunnen geven. Je bent communicatief, klant- en servicegericht. Je bent Nederlandstalig. Je beschikt over een geldig rijbewijs B.

Professioneel (gerichte) bachelor (PBA), Master (MA)

https://www.vindazo.be/vacatures/openbare-financien.html