Zoek woning
Image default
Banen en opleidingen

Agile Test Engineer Zuid Limburg

Je kunt snel ademen en je ziet ook dat DevOps de toekomst is. Daar wil je als test engineer aan bijdragen. Je bent altijd op zoek naar verbeteringen in software en onderlinge samenwerking. Daarom is het gebruik van de nieuwste tools voor geautomatiseerd testen en werken met een echt team vanzelfsprekend.

Herken je jezelf? Dan zult u, net als wij, gefascineerd zijn door uw toewijding aan kwaliteit in de agile wereld. Wij bezorgen jou de volgende stap in je carrière, waarin jij jouw kennis, kunde en ambities kunt uiten!

Agile opdrachten:

Openstaande taken verricht je bij de top van het Nederlandse bedrijfsleven in het zuiden van het land. Je doet je best om ervoor te zorgen dat de treinen op het complexe spoorwegnet op tijd kunnen rijden, de digitale tv in duizenden huizen normaal kan werken of dat de bagage uiteindelijk op de juiste ondergrond wordt geplaatst.

IT is erg belangrijk, kwaliteit is erg belangrijk! Als agile test engineer weet je er niets van!

De test engineer:

U bent altijd trots op kwaliteit. Je denkt elke dag: “Hoe kan ik mijn werk slimmer, sneller en beter doen dan gisteren?” Je blijft je elke dag ontwikkelen en onderdompelen in onze mooie carrière en je woont in het zuiden van het land. Je zult het leuk vinden en bewijzen dat je het snel kunt ophalen!

Test requirements:

• Je hebt affiniteit met testautomatisering en tools;

• Je kunt programmeren of leert programmeren;

• Je bent geslaagd voor TMap, ISTQB en / of CAT certificering;

• Je hebt relevante ervaring met werken in een agile team;

• Je hebt een hbo / wo-diploma;

• Je bent gedreven om te leren, te groeien en meer te delen

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/werken-in-limburg.html