Zoek woning
Image default
Bedrijven

Dé woning makelaar in Den Haag met gratis waardebepaling

Meren Makelaardij is de No Cure No Pay makelaar van Den Haag. Meren Makelaardij maakt het mogelijk om met volledige zekerheid uw woning te verkopen. Waarom zult u zich afvragen? Wij zetten de kenmerken van Meren Makelaar op een rij:

  • Er worden alleen makelaarskosten in rekening gebracht indien de woning daadwerkelijk wordt verkocht
  • Het makelaarstraject wordt gestart met een volledig vrijblijvende en gratis waardebepaling. 
  • Voordat u een keuze hoeft te maken voor een makelaar komen wij kosteloos langs voor een opname en delen vrijblijvend onze werkwijze en de verkoopstrategie op maat specifiek voor uw woning
  • Indien u onverwacht moet afzien van een verkoop, dan zullen er dus geen kosten in rekening worden gebracht
  • Naast reguliere verkoopkanalen zoals Funda kan optioneel ervoor worden gekozen de woning aan te bieden aan bedrijven, investeerders, opkopers en makelaars die gespecialiseerd zijn in particuliere woningverhuur, vastgoedtransformatie of renovatie van huizen

Meren Makelaardij is actief in geheel regio Haaglanden. In alle delen en buurten in Den Haag beschikken de makelaars over de meest recente marktontwikkelingen en daarbij wordt gebruik gemaakt van data-onderzoek. Meren Makelaardij is van oudsher een bouwonderneming die langzaamaan gegroeid is richting een vastgoedbedrijf, gespecialiseerd in makelaardij voor woningen en bedrijfsvastgoed. Meren Makelaardij is gevvestigd in Den Haag, maar is actief in de gehele regio Haaglanden. Zo worden regelmatig woningen verkocht in Rijswijk, Delft, Nootdorp en Leidschendam-Voorburg. 

Meer informatie op de website van Meren Makelaar uit Den Haag

Hoe gaat de waardebepaling in zijn werk?

Er is onderscheid tussen een snelle waardebepaling die vlug uitgevoerd wordt op basis van de karakteristieken van de woning en de locatie waar het huis zich bevindt. Na het uitvoeren van de woningopname is er tevens een goed beeld van de staat van de woning. Denk hierbij aan de keuken en badkamer, maar ook de algehele technische staat. Na het uitvoeren van deze zaken en analyse van de laatste marktontwikkelingen, kunnen mogelijke verkoopstrategieën in kaart worden gebracht. Deze worden aan u gratis en vrijblijvend voorgelegd. Indien u er daadwerkelijk voor kiest om met Meren Makelaardij uw huis te gaan verkopen, dan kan er een extra taxatie worden uitgevoerd. Dit is echter iets wat voor de koper vaak nodig is, indien er een hypotheek moet worden afgesloten. Als verkopende partij is dit niet persé een vereiste. Al kunnen wij ons voorstellen dat u een officieel NVM-taxatierapport wenst. Hier kan uiteraard voor gezorgd worden. Echter is het zo dat de uiteindelijke koper dit bij een onafhankelijke instelling zal aanvragen.

https://merenmakelaardij.nl/