Zoek woning
Image default
Zakelijke dienstverlening

Snel uw huis in Den Haag verkopen

Huis verkopen Den Haag

Wilt u graag snel uw huis in Den Haag verkopen voor een Marktconfrorme prijs?
Vraag nu een bod aan bij Sons Real Estate en verkoop uw woning direct. U ontvangt van ons een marktconform bod zonder voorbehoud op financiering, de verkoop kan al binnen een week officieel worden vastgelegd bij de notaris. Wij verzorgen kosteloos alle administratieve handelingen en nemen de notariskosten voor onze rekening. Bij de verkoop van uw woning aan Sons Real Estate bent u verzekerd van een zorgeloze en stressvrije verkoop, daarnaast bespaart u ook nog eens torenhoge makelaarskosten en eideloos veel bezichtigingen van uw woning.

Na de verkoop kunt u in uw eigen huis blijven woning tot u een nieuwe woning heeft gevonden. Hierdoor loopt u niet het risico op dubbele hypotheeklasten en kunt u op gemak vanuit uw eigen huis opzoek naar een geschikte woning. Als u een nieuwe woning heeft en gaat verhuizen kunt u alle spullen die u niet meer nodig heeft gewoon in uw oude woning achterlaten. Wij verzorgen het afvoeren van uw oude huisraad terwijl u zich volledig kunt richten op uw nieuwe woning.

U kunt voor de verkoop van alle soorten woningen bij ons terecht, wij kopen woningen van elk formaat in iedere staat. Ook voor de verkoop van een huis met veel achterstallig onderhoud of in algehele slechte staat bent u bij ons aan het juiste adres. Vraag een bod aan uw woning is zo verkocht tegen een marktconform bod

Voordelen van de verkoop aan Sons Real Estate

– Bespaar duizenden euro’s aan makelaarskosten

– Direct een vrijblijvend en marktconform bod op uw woning, u zit nergens aan vast!

– Ons bod is zonder voorbehoud op financiering en hierdoor gegarandeerd, direct zekerheid!

– U kunt in uw huis blijven wonen tot u een nieuwe woning heeft

– Snelle verkoop mogelijk, indien gewenst officieel vastgelegd bij de notaris binnen een week!

 

Wilt u weten welke waarde wij aan uw woning toekennnen en direct een bod ontvangen?

Meld uw woning dan direct aan op; https://sonsrealestate.nl/huis-verkopen-den-haag

 

https://sonsrealestate.nl/huis-verkopen-den-haag/