Zoek woning
Image default
Tuin en buitenleven

Kunsthaag voor het Balkon, Terras of witte muur

Kunsthaag voor het Balkon, Terras of witte muur

Een Kunsthaag voor op het balkon, terras, witte muur, showroom of horeca. Maak het lekker groen en vrolijk met een kunsthaag. Groen staat gezelliger en zorgt voor een positieve sfeer.

Deze blijft het hele jaar door groen en is onderhoudsvrij. Dit is ideaal als er geen tijd is om te snoeien en water te geven.

Kunsthaag in de Showroom of Etalage

Onze kunsthaag is geschikt voor de Horeca, openbare ruimtes, Showroom, Etalage omdat ze Non-Toxic zijn, brandvertragend. Tevens is de Kunsthaag UV bestendig en verkleurt dan ook niet. Ze zijn zeer geschikt om zowel binnen als buiten te gebruiken.

De kunsthaag is opgebouwd rond een gevlochten kunststof scherm en zijn onderhoudsvrij. De Kunsthaag kunt u gewoon schoonmaken als ze stoffig of vies zijn geworden. Dit kan geen kwaad voor de bladeren omdat ze zelfherstellend zijn.

Een ander voordeel van de Kunsthaag is dat u geen last heeft van ongedierte.

Bij harde wind blijft de heg gewoon staan, dit komt mede door het gevlochten kunststof scherm. De haag is zeer gemakkelijk te bevestigen met bijvoorbeeld een ty-rap.

Onderhoudsvrije Tuin

Het hele jaar door een groene tuin? Onderhoudsvrij en niet meer snoeien? Dit is mogelijk met een Kunsthaag.

Met een kunsthaag van KunstHaag.EUis het mogelijk. Leverbaar uit voorraad een echt lijkende Kunsthaag tegen een scherpe prijs.

Bij ons heeft u de keuze uit een Laurier Prunus, Taxus, Harmonica Kunsthaag en Klimop in tegelvorm met een afmeting van 1 x 3 meter.

De Kunsthaag is zeer gemakkelijk in te korten en te verlengen door middel van het klikbare systeem.  

Bij een witte of lichte achtergrond raden wij wel aan om een achtergrond scherm te gebruiken in een groene kleur om het nog dekkender te laten lijken.

Wilt u dus het gehele jaar een volle gezonde en mooie groene tuin dan is het plaatsen van een kunsthaag zeker het overwegen waard.

Niet meer met snoeiafval sjouwen, nooit meer te grasmaaien en te knippen. Bestel uw kunsthaag in de webshop van www.kunsthaag.eu.

 

 

 

https://kunsthaag.eu/Kunsthaag

Gerelateerde artikelen

Tuin- en parkmachines van Tielb├╝rger

Alles over sedumcassettes

Zit er deze zomer weer zonnig bij