Zoek woning
Image default
Tuin en buitenleven

Zit er deze zomer weer zonnig bij

De afgelopen week was het ernstig koud in Friesland en de rest van de noordelijke provincies. Friesland en omstreken was bedekt onder een laag ijzel. In heel Friesland waren wegen niet te betreden en voor wie wel het risico nam op de weg op te gaan, kreeg te maken met ernstige glijpartijen. Het begint langzamerhand weer te dooien. Onder de laag sneeuw en onder de laag ijs komen de paden en wegen weer te voorschijnen. Fijn natuurlijk dat het niet langer zo glad meer is, maar nu ziet u wel hoe deze wegen er bij liggen. Sommige bestrating is er deze winter niet mooi op geworden. Tijd dus om nieuwe bestrating aan te leggen, zodat u deze zomer, die toch sneller voor de deur staat dan u denkt, er weer lekker zonnig bij kunt zitten op het terras. Ook voor uw planten kunt u gebruik maken van plaklabels of zelfklevende etiketten.

De keuze is reuze bij Friesland bestrating

Bestrating, hierbij wordt al gauw gedacht aan de standaard grinttegels, die bijna in elke achtertuin te vinden zijn. Tegenwoordig is het assortiment zeker ruimer geworden. Er is bestrating te krijgen in diverse kleuren en ook zijn er verschillende tegels beschikbaar. Op deze manier kunt u uw bestrating aanpassen aan uw eigen stijl en aan uw eigen tuin. Door het gebruik van grote tegels kan u terras groter ogen, maar met kleine tegels brengt u karakter aan in uw tuin. Met de kleuren kunt u uw tuin een warme sfeer laten uitademen en met grijze tegels, wordt u bestrating strak en modern. Kortom voor ieder smaak is er bestrating te vinden.

Vertrouwd en dichtbij bestrating laten leggen in Friesland

Niet alleen voor de keuze gaat u naar bestrating Friesland, ook voor de klantenservice bent u aan het juiste adres. Met onze locaties in Friesland, is onze onderneming altijd in de buurt. Hierdoor kan ons bedrijf uw klantenservice bieden, die bij het leggen van bestrating hoort. Ons personeel woont dichtbij bij u in Friesland. Onze medewerkers spreken uw taal, begrijpen uw cultuur en daardoor loopt de communicatie beter. Hierdoor is ons personeel in staat al uw wensen en ideeën om te vormen tot de bestrating die bij uw past. Van de bestrating zult u jarenlang kunnen genieten. In de zomer kunt uw heerlijk op uw goed gelegde bestrating een drankje drinken en wie weet kunt u er volgend winter wel op schaatsen. Friesland bestrating legt de bestrating die bij uw past. Alle etiketten.

https://www.drukwerkgroningen.nl/producten/plaklabels