Zoek woning
Image default
Duurzaam en gezond wonen

De kwaliteitsdakdekker voor uw platte of licht hellende dak

Welke eigenschap is het belangrijkst voor een goed dakdekkersbedrijf? Ervaring natuurlijk! Dakdekkersbedrijf Kewodak heeft hierover niets te klagen. Naar elke klus nemen de medewerkers maar liefst 30 jaar ervaring mee. Kewodak staat dus niet voor niets bekend als meest vermaarde dakdekker Lisse en bekendste dakdekker Katwijk

Nieuwbouw en renovatie

Kewodak is gespecialiseerd in platte daken en licht hellende daken. Het kan hierbij gaan om nieuwbouw, maar Kewodak is ook erg sterk bij renovatie. Als dakdekker in de Randstad zijn wij ook populair vanwege ons voordelige onderhoudscontract. Wij inspecteren regelmatig uw dak, doen kleine onderhoudswerkzaamheden en voorkomen daklekkages.

Klanttevredenheid onderzoek

Gelukkig denken wij niet alleen zélf zo positief over onze werkzaamheden. Wij werken namelijk met officiële klanttevredenheidsonderzoeken. Ook geven de klanten ons een cijfer. Zo behaalden wij onlangs nog de score van 8,7! Misschien helpt ook mee dat wij als dakdekker Lisse en dakdekker Katwijk nadrukkelijk instaan voor de garantie die wij geven. Ons project is pas afgerond als uw dak echt helemaal 100% is. Wij garanderen dat u geen daklekkages heeft, geen vochtdoorslag, geen warmteverliezen of welk ander euvel u maar kunt verzinnen. We beschikken immers niet voor niks over het VCA**-certificaat en het KOMO-procescertificaat. Bovendien is Kewodak aangesloten bij Vebidak en erkend door Dakmerk.

Duurzaamheid voorop

Kewodak loopt als dakdekkersbedrijf voorop in techniek. Wij zijn heel behendig in het aanleggen van duurzame ‘Energiedaken’, die trouwens ook goed zijn voor uw portemonnee. Houdt u de ruimtes in de zomer graag iets makkelijker koel, dan zijn onze ‘Witte daken’ misschien iets voor u. Zij kaatsen een groter deel van het warme zonlicht terug. Maar ook ‘Groene daken’, ‘Warme daken’ (geïsoleerd), ‘Herbruikbare daken’ en ‘EPDM daken’ kennen geen geheimen voor ons.

http://www.kewodak.nl/