Zoek woning
Image default
Vloeren

PVC Vloer in je badkamer

PVC vloeren, eindeloze variaties

De gebruiksmogelijkheden van PVC vloeren is eindeloos. Door het sterke en ook mooie materiaal heb je eindeloos veel mogelijkheden in het uiterlijk en de stijl, waarbij functionaliteit altijd voorop staat. Er zijn veel soorten PVC vloeren dus zijn er ook veel toepassingen mogelijk. Het is zeer geschikt voor kamers waar veel vocht in voorkomt zoals de badkamer en wc. Je kunt dus altijd uit de voeten met het ruime aanbod van Creon.

PVC, wat is dat?

Dit is de afkorting van PolyVinylChloride, of ook wel vinyl genoemd.

Het kunststof wordt op veel manieren gebruikt en dus ook in kunststof vloeren. Doordat het zeer veilig en slijtvast is, is het uitstekend toepasbaar in iedere kamer. En bovendien geeft de veelzijdigheid aan kleuren en patronen je een zeer ruime keuze. Bij Creon kun je zelfs kiezen uit natuurechte houtpatronen.

PVC vloeren zijn zeer veelzijdig

De PVC vloeren zijn te gebruiken als een goed alternatief voor laminaat, houten parket, steen of beton. Het voordeel van PVC vloeren is dat het in veel gevallen goedkoper is. Bovendien is het mogelijk deze in iedere vorm te laten uitvoeren zodat je het kunt aanpassen aan de specifieke maten van je kamers.

Makkelijk te reinigen

Door de PVC bovenlaag is de vloer zeer makkelijk te reinigen en goed bestand tegen water en schoonmaakmiddelen. De toplaag zorgt ervoor dat de vloer geluidsdempend en temperatuurisolerend is. Dit maakt het ook zeer prettig om op te lopen.

Verschillende soorten PVC vloeren

Er zijn diverse soorten vloeren verkrijgbaar bij Creon. Welke je kiest, hangt vooral van je huis af. Het voornaamste verschil is namelijk de montagemethode. Je kunt je altijd kosteloos laten adviseren door de experts van Creon als je niet zeker weet welke je moet kiezen.

PVC vloeren bij Creon

Creon vloeren is al jaren gezichtsbepalend op het gebied van vloeren voor consumenten. Je kunt je altijd vrijblijvend laten adviseren door de experts in de showroom van Creon. Wij staan voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

https://www.creon-vloeren.nl/pvc-vloeren.html

Gerelateerde artikelen

Zoek je laminaat? Laminaatpaleis heeft het.

Veelgestelde vragen over gietvloeren