Zoek woning
Image default
Deur kozijn raam trap

Nieuwe woning? Kies de raamdecoratie die daarbij past!

Creon Raamdecoratie biedt diverse kwalitatieve raamdecoratie voor ieder interieur. Wij hebben houten jaloezieën, duo rolgordijnen en plissé gordijnen in verscheidene kleuren. Er is voor ieder wat wils! Wij leveren maatwerk producten tegen scherpe prijzen! 

Houten jaloezieën

Houten jaloezieën kunt u in ieder interieur plaatsen. Er zijn diverse kleuren die u kunt kiezen. Kies een kleur die past bij de aankleding van het huis! Houten jaloezieën zijn niet alleen mooi,maar hebben ook voordelen. U kunt namelijk zelf bepalen of u lichtinval en inkijk in huis wil. U kunt zelf bepalen of de houten jaloezieën open of gesloten moeten zijn. 

Duo rolgordijnen

Duo rolgordijnen zijn gordijnen met twee banen stof die worden onderbroken door doorzichtige stukken. U kunt ervoor kiezen om de duo rolgordijnen open, halfopen of dicht te doen. Ze worden hierom ook dag en nacht gordijnen genoemd. Bij Creon raamdecoratie weten we dat de duo rolgordijnen niet alleen een functie hebben, maar ook dat ze zorgen voor sfeer! Wij bieden daarom verschillende soorten duo rolgordijnen aan in diverse kleuren! 

Plissé gordijnen

Plissé gordijnen lijken op het rolgordijn, maar plissé gordijnen worden opgevouwen doordat de stof geplooid is. De bekendste soorten van plissé gordijnen zijn het top-down systeem en het Top down Bottom up systeem. Bij het top-down systeem kan de onderkant worden bediend. Het Top down Bottom up systeem kan worden bediend vanaf de bovenkant en onderkant!

Daarnaast vindt u bij Creon raamdecoratie 3 categorieen van de plissé gordijnen: transparant, verduisterend en semi-transparant. 

Inmeten & Montage

Alle raamdecoratie bij Creon raamdecoratie wordt op maat gemaakt. Dit betekent dat u geen fout kunt maken bij het inmeten. Wij helpen u graag! U kunt contact met ons op nemen om de maten te controleren. Ook vindt u op de website www.creon-raamdecoratie.nl aanwijzingen die u kunt gebruiken bij het inmeten en het monteren van de gekozen raamdecoratie.

https://www.creon-raamdecoratie.nl