Zoek woning
Image default
Deur kozijn raam trap

Glas reparatie

Glasschade is iets wat helaas wel bij iedereen voor komt, dit kan thuis gebruiken of aan je auto. Glasschade is vervelend, maar met een goed plan heeft u de schade snel hersteld. Bovendien kan glasschade een kans zijn om over te stappen op duurzaam dubbel glas. Een ongeluk zit vaak in een klein hoekje. Van kinderen die lekker aan het voetballen zijn en een bal door de ruit schieten, tot een vogel die hard tegen uw enkele glas aanvliegt. Glasschade is in veel gevallen dan ook niet te voorkomen. Bij glasschade heeft u natuurlijk last van scherven, maar met een gat in uw raam bent u ook weerloos tegen weersinvloeden en inbrekers. Daarom is het fijn als de schade aan uw ruit zo snel mogelijk opgelost kan worden. Maar welke acties kunt u ondernemen bij glasschade?

Glas is een breekbaar product. En iedereen heeft glas in huis. De kans is dan ook groot dat u ooit te maken krijgt met glasschade. Als iemand glasschade heeft is het aangeraden om niet te lang te wachten met de glas reparatie. Als je te lang wacht kan het voorkomen dat je schade groter wordt en makkelijker bereikbaar is voor diefstal. Schadeherstelbedrijven kunnen een sterretje in de autoruit zo goed als onzichtbaar wegwerken. Indien u goed verzekerd bent, wordt glasschade meestal gedekt door de verzekering.

GlasNed24 is een jong bedrijf opgericht door 2 ervaren ondernemers uit de glasbranche gevestigd in Alkmaar. Wij werken samen met een groep enthousiaste en ervaren glasmonteurs welke hun sporen reeds verdiend hebben in de glaswereld en welke geselecteerd zijn op relevante kwaliteiten. Meer informatie kan je op de website vinden van het bedrijf: www.glasned24.nl Het bedrijf is 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar.

http://glasned24.nl/

Gerelateerde artikelen

Nieuwe woning? Kies de raamdecoratie die daarbij past!

Vergroot de veiligheid van uw pand met een codeslot

Veilig in huis met een elektrische deuropener