Zoek woning
Image default
Vakantie

5 dingen om te doen in Amadora die je nergens anders kunt doen

Verschillende steden en locaties hebben verschillende kwaliteiten en het belangrijkste hoogtepunt van Amador is dat er veel geschiedenis te ontdekken valt. Dus terwijl u van plaats naar plaats reist om de geschiedenis te verkennen, kan je een kijkje nemen bij de goedkope autoverhuurdiensten. Om de huur te krijgen, zorgt een autoservice voor een gemakkelijke en budgetvriendelijke reis.

Je kunt er een auto huren, maar dit is niet heel eenvoudig. Portugal heeft bepaalde verkeersregels die ook toeristen moeten volgen. bezoek Autoportugal.nl voor meer info. Zorg er dus voor dat je voorbereid bent om het meest uit je huurauto te halen.

De 5 beste dingen om te doen in Amadora

Dit zijn de 5 dingen die je moet doen in Amadora.

Een bezoek aan het Palácio Nacional en Jardins de Queluz

Het is een paleis dat je terugvoert naar de 18e eeuw. Dit gebouw is van groot politiek en historisch belang voor de Portugezen. Je kan echter ook genieten van het verkennen van het gebouw. Bovendien kan het een geweldige achtergrond vormen voor uw foto’s en covers op sociale media.

Door het Aguas Livres-aquaduct

Om te weten hoe goed de techniek van de 18e eeuw was, moet je door een gebied van 20 kilometer gaan. Geloof het of niet, de wonderen van de techniek van lang geleden zullen je nog steeds verbazen. Een interessant feit over deze plek is dat het de aardbeving van 1755 heeft overleefd die bekend staat om de verwoesting die het met zich meebracht.

Het wordt een zeer veelzijdige ervaring met gebouwen in gotische stijl en ook enkele andere historische gebouwen.

Het Jerónimos-klooster verkennen

Het krijgen van geweldige diensten van autoverhuurbedrijven zal het verkennen van het Jerónimos-klooster heel gemakkelijk voor je maken. Het is een gebouw dat dateert uit de 15e eeuw en het staat ook op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Hoewel het gebouw er van buiten prachtig uitziet, zullen de uitzichten in de kerk en het klooster met twee verdiepingen in het klooster ook adembenemend zijn.

De beste bezienswaardigheden krijgen bij Belem Tower

Of je nu geïnteresseerd bent in de historische architectuur of wilt genieten van het rustgevende uitzicht op zee. Het is de plek die je beide kan bieden. Het gebouw dateert uit het jaar 1515 en werd gebouwd om de monding van de rivier te beschermen.

Ervaar de Portugese cultuur in Bairro Alto

Als je klaar bent met het verkennen van de geschiedenis, is het tijd om wat cultuur van de plaats te ervaren en het is de plek die je kan bieden wat je nodig hebt. Het beste is dat je er ’s avonds een deel van je reis van kunt maken,omdat de echte drukte van het leven op deze plek ’s avonds kan worden gevoeld. met de smalle straatjes en mensen die drinken en kletsen kun je het leven op Amadora ontdekken.

Conclusie

Het verkennen van Amadora kan heel eenvoudig zijn als je autoverhuurbedrijven vergelijkt. Door voorbereid te zijn volgens de rijregels en de autoverhuurvergelijking te doen, zorg je ervoor dat de ervaring beter dan ooit is. Bovendien moet je de dingen doen die we hierboven hebben genoemd om de beste ervaring op deze plek te krijgen.