Zoek woning
Image default
Vakantie

Een actieve fiets-, wandel- of skivakantie beleeft u vanuit dit schitterende hotel in Winterberg

Winterberg is een geliefd vakantieoord voor Nederlandse en Belgische liefhebbers van buitensport. Dat is goed te begrijpen want de bergen rond de stad bieden uitgebreid mogelijkheden om in de sneeuw en het bos op de flanken van deze heuvels te spelen. Het skigebied is in de winter een walhalla voor (beginnende) skiërs en snowboarders en in de zomer kunnen mountainbikers er helemaal uit hun dak gaan. Der Brabander is het beste hotel in Winterberg omdat er gedacht is aan alles wat u tijdens een actieve of ontspannende vakantie nodig heeft.

Speciale ruimtes om uw sportuitrusting te verzorgen

Na een dag mountainbiken, wandelen of fietsen kunt u behoorlijk modderig aankomen bij uw hotel in Winterberg. Daarom is er een speciale plek ingericht om fietsen en schoenen af te spoelen. Daarna zet u ze weg op een plek waar ze kunnen drogen. Ook voor natte kleren, ski- en snowboardschoenen en andere materialen is een speciale droogruimte ingericht in het hotel. Door deze faciliteiten hoeft u geen tijd te verspillen aan het onderhoud van uw materiaal.

Ontspannen in de sauna of het zwembad

Na een dagje in de buitenlucht is het verwarmde buitenbad de beste plek om bij te komen. Daar komt de hele familie of vriendengroep bij elkaar om na te praten over de beste momenten van de dag. Naast het zwembad kunt u ook gebruikmaken van de sauna of een heerlijke massage boeken. Deze faciliteiten zijn uiteraard ook ’s ochtends en ’s middags geopend.

Boek een arrangement dat precies bij u past

Niet iedereen heeft de tijd om een hele week op vakantie te gaan naar een hotel in Winterberg. Daarom kunt u bij hotel Der Brabander een grote variatie aan arrangementen boeken – van een paar dagen tot een paar weken. U kunt ook zelf beslissen hoeveel maaltijden u in het hotel wilt nuttigen. Het eten is er geweldig maar ze snappen dat u misschien ook andere plekken in Winterberg wilt proberen.