Zoek woning
Image default
Vakantie

Een camperzaak voor het ombouwen van uw camper of caravan

Veel caravan en camperhouders zullen het beamen: een eigen camper of caravan voelt als een eigen huis. Een tiny huis, dat wel, maar van alle gemakken voorzien. En ontbreekt er iets aan het gemak, dan is het in veel gevallen op te lossen door uw caravan of camper wat aan te laten passen. Heeft u bijvoorbeeld behoefte aan extra bergruimte? Of u wil investeren in zonnepanelen voor uw camper of caravan? Wil u een fietsendrager gemonteerd hebben? Heeft u behoefte aan een modern navigatiesysteem of denkt u aan een satelliet installatie, zodat u lekker televisie kunt kijken op de camping? Voor al dit soort zaken draaien de professionals van een de caravandealer van Tjeu van Horne Kampeercentrum hun hand niet voor om. Ze zien het juist als een leuke uitdaging om u te helpen bij uiteenlopende werkzaamheden in en op uw camper of caravan.

Uw eigen huis, een plek onder de zon

Veel mensen ervaren hun camper of caravan als hun thuis. Sommigen hebben een vaste plek op een camping waar ze, als het maar even kan, te vinden zijn. Lekker veel buiten en in het groen. En vaak met de buren die u zelf een soort van gekozen hebt. Bij uw stenen huis moet u vaak maar afwachten wie de buren zijn, maar bij een camping vindt men vaak gelijkgestemden. Mensen die ook houden van het buitenleven. Het is dan ook niet gek dat er regelmatig gezocht wordt naar een camperzaak of caravandealer, waar een bestaande caravan of camper kan worden geüpgraded naar de nieuwste behoeftes. Het is tenslotte nét als bij een echt huis. Daar investeert men ook in.

Ook uw caravan laten upgraden?

U wil weten of de camperzaak in Budel ook aan uw vraag kan voldoen om uw camper of caravan aan te passen naar uw wensen? Neem dan gerust contact op met de caravandealer ofwel camperzaak. Dit kan zowel via de mail als telefonisch.