Zoek woning
Image default
Huishoudelijk

EZI Clean robot wassen en stofzuigen in een handomdraai!

We leven in drukke tijden; de meeste gezinnen bestaan uit tweeverdieners. En ook al werk je misschien maar parttime, de kinderen hebben ook hun activiteiten en sporten waar je mee in de weer bent. Het huishouden slokt daarbij ook nog eens de nodige tijd op. Wie geen schoonmaakhulp heeft kan gelukkig rekenen op de superieure mogelijkheden die robot apparatuur met zich meebrengt. Denk hierbij aan de robot stofzuiger, de robotmaaier en de robot ruitenwasser. Door hier handig gebruik van te maken bespaar je jezelf de nodige tijd. 

Robot stofzuigers van EZI Clean

Een veelzijdig merk onder de robotstofzuigers is EZI Clean. Dit gerenommeerde merk biedt o.a. de ‘Aqua robotstofzuiger’. Niet alleen wordt de vloer gestofzuigd, hij wordt ook nog eens gedweild. Deze actuele technologie zorgt ervoor dat de vloer in zijn geheel behandeld wordt. 

Je bepaalt overigens zelf welke functies je wilt inschakelen. Vind je dweilen niet nodig, dan schakel je dit eenvoudigweg niet in. Het fijnste is overigens om de robotstofzuiger zijn werk te laten doen als er zo min mogelijk gezinsleden thuis zijn. Je kunt ‘m zo inprogrammeren dat hij op tijden die jou uitkomen zelfstandig aan de slag gaat. Ben je dus niet thuis, ook dan kan hij zijn oplaadstation verlaten, vervolgens zijn werk doen, om daarna weer terug te keren naar het oplaadstation. Naar stofzuigen heb je op deze wijze dus geen omkijken meer!

EZI Clean robot ruitenwasser

Eveneens een geweldige vooruitgang binnen het huishouden is de robot ruitenwasser. EZI Clean biedt 2 verschillende modellen. Beiden kunnen geheel zelfstandig te werk gaan. Zij beschikken o.a. over een ingebouwd reservoir en navigatie. De robot ruitenwasser klampt zich vast aan de ruiten en gaat op deze wijze rustig zijn gangetje. Het enige wat je nog hoeft te doen is de robot stofzuiger naar het volgende raam te verplaatsen!

Meer weten? Bezoek snel de website van EZI Clean

https://eziclean.nl/