Zoek woning
Image default
Huishoudelijk

Genieten van zonwering op jouw boot

Het kost best wel wat moeite om goede zonwering voor je boot te vinden. Dat komt doordat een boot vaak over afwijkende maten beschikt. Een woning heeft vaak veel algemenere maanden, daarom is het lastig om voor je boot goede wering te vinden. Gelukkig zit je bij ons goed. Wij weten voor jouw boot de beste zonwering te maken. Deze zal bestemd zijn tegen allerlei verschillende weersomstandigheden en zal passen bij de stijl van jouw boot. Bij ons heb je allerlei keuze tussen de materialen en stoffen voor de zonwering voor jouw boot. 

Allerlei soorten en maten

Zoals eerder genoemd hebben ramen van boten vaak afwijkende maten. Daardoor is het laste om de juiste zonwering voor jouw boot te vinden. Om de juiste zonwering de vinden werken we met zonwering op maat. De ene boot is de ander namelijk niet, en de ene eigenaar is de ander niet. Zo heeft iedereen andere wensen en behoeften. Gelukkig bieden we dan ook veel mogelijkheden. Het is bijvoorbeeld mogelijk om zonwering voor jouw boot binnen of buiten de plaatsen. Je kan bijvoorbeeld gaan voor screens. Deze zullen buiten bevestigd worden en zorgen ervoor dat je geen last hebt van de zon doordat hij veel schaduw creëert. Ook kunnen we rolgordijnen in jouw boot ophangen. Vaak wordt gedacht dat deze een stoffige uitstraling creëert, maar dat is zeker niet waar.  We bieden ook gordijnen aan, naast zonwering creëren ze ook privacy. 

Showroom

Om een beter idee te krijgen van de zonwering voor jouw boot die we aanbieden, kan je een kijkje nemen in onze showroom. Je kan komen op afspraak en wij zullen je graag helpen door goed advies te geven. Je kan ook ons bij jou laten komen. Wij nemen alle benodigdheden naar jou toe. Zo kijken we wat de beste zonwering voor jouw boot is.