Zoek woning
Image default
Dienstverlening

Advies zoeken voor het kopen van een huis samen met mijn broer

Ik wilde al een tijdje een huis kopen samen met mijn broer. We hebben het hier vaker over gehad om gewoon samen een huis te kopen, omdat dat veel voordeliger is dan een huis alleen kopen tegenwoordig. De prijzen van de huizenmarkt zijn zo belachelijk omhoog gegaan dat we gewoon niets binnen ons budget kunnen krijgen. Daarom wilden we graag advies zoeken bij een professioneel bedrijf die ons verder kon helpen met het realiseren van een huis.

Een bedrijf die ons kon helpen met een huis kopen samen met mijn broer

Ik wilde dus graag een huis kopen met mijn broer, maar ik had geen idee of dit wel überhaupt mogelijk was en of daar regels aan verbonden zijn. Daarom leek het mij een goed idee te kijken naar een professioneel bedrijf die ons verder hierin kon helpen om ons doel te bereiken. We gingen via het internet eens kijken wat onze opties waren voor bepaalde adviesbedrijven. Er zijn vele bureau’s waar ze advies geven voor het kopen van een woning met je broer. Daar geven ze verschillend advies als het gaat om hypotheken en huizen kopen. Daar hadden ze ook een stuk staan over een huis kopen met je broer of zus. Dit was het bedrijf wat we zochten.

Professioneel advies

We hadden meteen contact opgezocht met het bedrijf en konden binnen twee weken daar terecht voor een kennismakingsgesprek. Toen we daar aankwamen werden we vriendelijk begroet en begeleid naar een spreekkamer waar we verder alles konden vragen en bespreken. Het gesprek was erg fijn, want we kregen steeds meer inzichten in wat al onze opties waren met het lopen van een huis samen. Uiteindelijk hebben we een passend advies gekregen en konden zij ons verder helpen om de volledige financiën op een rij te zetten voor ons. Een gesprek met Lex Wonen is zeker een aanrader.

Koop een huis met je broer

Heb je interesse in het kopen van een huis met je broer? LexWonen kan helpen!