Zoek woning
Image default
Dienstverlening

Internationale verhuizing

Staat er binnenkort een internationale verhuizing op de planning?

Als verhuisbedrijf is Windmill Forwarding gespecialiseerd in internationale verhuizingen voor zowel particuliere als zakelijke klanten en daarom bent u hiervoor aan het juiste adres. Een internationale verhuizing kan een grote stap zijn. Windmill Forwarding weet als geen ander hoe belangrijk het is om goed voorbereid te zijn bij het verhuizen naar een ander land. Met jarenlange ervaring op het gebied van internationale verhuizingen naar diverse landen over de hele wereld is Windmill Forwarding de juiste verhuispartner voor een soepele internationale verhuizing. 

Wat komt er allemaal bij kijken bij een internationale verhuizing?

Bij een internationale verhuizing is het belangrijk om te kijken naar wat er allemaal meegenomen moet worden, het regelen van verzekeringen en het aanvragen van visums. Windmill Forwarding helpt u graag bij het vervoeren van uw spullen, het aanvragen van uw visums en het regelen van uw verzekeringen. Mocht u nog niet direct naar uw nieuwe bestemming willen verhuizen, dan biedt Windmill Forwarding ook opslagmogelijkheden aan zodat u tijdelijk uw spullen veilig kunt opbergen. 

Landenoverzicht 

Bij Windmill Forwarding is het mogelijk om vanuit Nederland naar een groot aantal overzeese bestemmingen te verhuizen. Denk bijvoorbeeld aan de Verenigde Staten, Canada, Brazilië, Australië, Indonesië, India, Thailand, Suriname, Zuid-Afrika en de Nederlandse Antillen. Internationale verhuizingen naar andere landen zijn uiteraard ook mogelijk. Bekijk de website van Windmill Forwarding voor meer informatie over internationale verhuizing naar diverse landen. Vraag gerust naar de mogelijkheden of vraag gemakkelijk online een vrijblijvende offerte aan. Zodra u een offerte hebt aangevraagd, zal er spoedig contact met u worden opgenomen om een afspraak in te plannen. 

Kies voor Windmill Forwarding als verhuispartner als u opzoek bent naar een betrouwbaar en professioneel verhuisbedrijf voor uw internationale verhuizing. Het team staat klaar om u te helpen met al uw verhuiswensen, zodat u met een gerust hart naar uw nieuwe bestemming kunt verhuizen.

 

https://windmillforwarding.com/internationale-verhuizingen/