Zoek woning
Image default
Dienstverlening

LED Design Holland: Specialist in maatwerk LED-verlichting voor bedrijven en begeleiding van A tot Z

Ben je op zoek naar een specialist op het gebied van LED-verlichting voor jouw bedrijf? Dan is LED Design Holland de juiste partner voor jou. Met hun uitgebreide ervaring en expertise kunnen zij maatwerkoplossingen bieden voor verschillende branches. Maar wat maakt LED-verlichting nu eigenlijk zo voordelig voor bedrijven? In dit artikel zullen we ingaan op de werkwijze van LED Design Holland en de vele voordelen van LED-verlichting voor bedrijven. Lees snel verder om erachter te komen hoe jouw bedrijf kan profiteren van deze energiezuinige en duurzame verlichtingstechnologie.

Wat zijn de voordelen van LED verlichting voor bedrijven?

LED Design Holland is een specialist op het gebied van LED-verlichting voor bedrijven. Ze bieden begeleiding van A tot Z en hebben een vast contactpersoon voor klanten. Met 10 jaar ervaring in de branche kunnen ze maatwerkoplossingen bieden voor verschillende branches, waaronder industrie, kantoren, retail, showrooms, VvE’s, horeca, sportvelden en scholen.

De voordelen van LED-verlichting voor bedrijven zijn onder andere een lager energieverbruik, waardoor tot wel 90% bespaard kan worden op de energierekening. LED-verlichting heeft ook een lange levensduur, waardoor er minder vaak nieuwe verlichting aangeschaft hoeft te worden. Daarnaast is LED-verlichting trillingsvrij, sfeervol, biedt het een goede kleurweergave en is het veilig in gebruik. Bedrijven kunnen ook profiteren van fiscale voordelen, zoals subsidie via de Energie Investeringsaftrek (EIA).

LED Design Holland adviseert bedrijven graag over de juiste LED verlichting voor bedrijfspanden en kan helpen met het opstellen van een lichtplan en het aanvragen van subsidies. Ze werken met hoogwaardige armaturen en bieden maatwerkoplossingen volgens de geldende normen.

Wat is de werkwijze van LED Design Holland?

LED Design Holland biedt begeleiding van A tot Z bij het implementeren van LED verlichting. Ze hebben een team van specialisten die advies op maat geven en een vast contactpersoon waar je altijd terecht kunt. Ze hebben meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van LED verlichting en zijn gespecialiseerd in zakelijke verlichting.

Op hun website vind je een uitgebreid overzicht van de branches waarin ze actief zijn, zoals de industrie, kantoren, retail, showrooms, horeca, sportvelden en scholen. Ze bieden LED oplossingen voor verschillende toepassingen, zoals fabriekshal verlichting, magazijnverlichting, werkplaatsverlichting, terreinverlichting en kantoorverlichting.

Hun werkwijze bestaat uit vier fases: kennismaken & adviesgesprek, offerte met lichtplan op maat, installatie en montage van de LED armaturen, en eventueel onderhoud. Ze kunnen ook helpen bij het aanvragen van subsidies voor LED verlichting.

Je kunt contact met hen opnemen via telefoon of hun contactformulier op de website. Ze bieden ook een kennisbank met informatie over LED verlichting en hebben diverse projecten uitgevoerd voor klanten in verschillende branches.

https://www.leddesignholland.nl/