Zoek woning
Image default
Dienstverlening

Verhuizen met Oomen Verhuizers

Iedereen weet dat er een enorme schaarste is aan woningen in Nederland en daarom ben jij super blij dat jij wél jouw droomhuis hebt gevonden! Binnenkort krijg je de sleutels en kun je gaan genieten van je nieuwe woning. Maar je moet nog wel even de verhuizing regelen. Laat dat over aan experts en voorkom verhuisstress.

Wel verhuizen, geen verhuisstress

Kies je er bij een verhuizing voor om alles zelf te regelen dan ben je een stuk goedkoper uit, maar je haalt je ook heel veel stress op de hals en het kost heel veel tijd om alles zelf in goede banen te leiden. Je moet immers voor transport zorgen door bijvoorbeeld een busje of aanhangwagen te regelen, je moet vrienden of familie optrommelen om jou te helpen met sjouwen en die moeten dan tijd hebben. Bovendien loop je vaak tegen allerlei praktische zaken aan. Want wat doe je bijvoorbeeld als je niet kunt parkeren met je bus in de straat van je nieuwe huis? In veel steden in de Randstad is dat immers aan de orde. En weet jij zeker dat jij en je helpers dat zware bankstel de trap op krijgen zonder schade te maken aan bank of omgeving? En wat als de vriend die jou helpt die vaas die je van oma hebt geërfd laat vallen? Al dat soort aspecten van een verhuizing klinken misschien eenvoudig, maar kunnen veel stress opleveren. Verhuisstress noemen we dat. Dat voorkom je door de diensten in te schakelen van ervaren verhuisprofessionals.

De verhuisprofessionals

Maak je gebruik van de verhuisdiensten van een echt verhuisbedrijf dan heb je al deze bovengenoemde problemen niet aan je hoofd. Een verhuizer weet waar hij kan parkeren, of regelt een tijdelijke vergunning. Bovendien heeft een verhuisbedrijf kwalitatieve apparaten en machines zoals liften die jouw spullen snel, efficient en vooral veilig en zonder schade op de juiste plek krijgen. En de verhuisprofessionals hebben allemaal een opleiding gehad. De kans dat zij die vaas van oma laten vallen is een stuk kleiner! En mocht het toch gebeuren, dan zijn ze verzekerd en krijg je in elk geval een vergoeding. Kies je bovendien voor een verhuisbedrijf Amsterdam of een verhuisbedrijf Den Haag met het branchekeurmerk “Erkende Verhuizers” dan kun je er ook nog eens van op aan dat alles geheel volgens de geldende (milieu-)regels gaat. Alle reden dus om voor professionals te kiezen, ook als je een verhuisbedrijf Haarlem of een verhuisbedrijf Leiden zoekt. Jij wilt immers toch ook dat je een perfecte start in je nieuwe huis hebt?