Zoek woning
Image default
Hobby en vrije tijd

Een prachtige plek om te trouwen

Het prachtige Veluwe biedt u diverse wonderschone trouwlocaties waar u uw bruiloft op een unieke wijze kunt vieren. De Veluwe biedt met veel ruimte genoeg plaats om een bruiloft groots te vieren of juist te kiezen voor een intieme setting. Door de redelijk centrale ligging is het voor uw gasten goed te bereiken.

 

Bijzondere trouwlocatie Veluwe

Trouwen op een boerderij. Eén boerderij is niet het eerste waar u over nadenkt bij het overwegen van een trouwlocatie. Echter kan deze plek ervoor zorgen dat u uw gasten zult verbluffen met zo’n uniek en origineel toneel. De accommodatie kan voor een ontzettend scherpe prijs worden aangeboden. Hier krijgt u veel vrijheid voor terug en bent u zelf de regisseur van deze speciale dag. Er zijn veel mogelijkheden beschikbaar om bepaalde zaken uit te besteden aan de locatie beheerder. Hierbij kunt u onder andere denken aan de catering en het regelen van eventuele overnachting(en). Kies voor een bruiloft in de natuur en geniet van alles dat het buitenleven te bieden heeft.

 

Trouwfeest

Eén hoogwaardige bruiloft kan niet zonder feest waar de nodige voeten van de vloer zullen gaan. Over een goed georganiseerd trouwfeest zal nog lang worden gesproken, zo zullen u en uw gasten, deze mooie herinnering, eeuwig koesteren. Zo heeft een bijzondere trouwlocatie op de Veluwe alles te bieden.