Zoek woning
Image default
Hobby en vrije tijd

In deze webshop kun je een gezellige online pubquiz kopen

Sinds de coronacrisis worden steeds meer activiteiten online gedaan. Niet alleen wordt er online gewerkt, ook gezelligheid wordt steeds meer digitaal opgezocht. Daarom kun je tegenwoordig ook een online pubquiz kopen. Dit kan op Pubquizshop.nl. Zo kun je op afstand een spelletje spelen met familie, vrienden of collega’s. Aangezien er gebruik wordt gemaakt van alle technische mogelijkheden van deze tijd, voelt het net alsof je in een kroeg zit.

Voor wie zijn de quizzen bedoeld?

In principe kan iedereen een pubquiz kopen. Het enige wat je nodig hebt, is een leuk gezelschap en natuurlijk de quiz zelf. Plan een gezellig avondje met vrienden. Je kunt ook een pubquiz kopen voor een speciale gelegenheid. Is er iemand jarig of viert iemand zijn of haar huwelijksjubileum? Dat moet gevierd worden met een pubquiz. Ook voor bedrijven is een pubquiz altijd leuk. Het is een goede manier om je collega’s beter te leren kennen en het versterkt de teamspirit.

Verschillende thema’s

Je kunt pubquizzen kopen in verschillende thema’s. Wil je even helemaal terug naar de jaren ’90? Doe dit met de speciale jaren ’90 pubquiz met thema’s als muziek en film. Ook zijn er speciale pakketten voor mannen of vrouwen, voor een heerlijk ontspannen avondje met de meiden of de mannen. Ben je een echte molloot? Er is een pubquiz in het thema Wie is de mol? te krijgen. Verder biedt het bedrijf ook nog speciale verjaardagedities aan.

Over het bedrijf

Pubquizshop.nl is een relatief jong bedrijf. Het is in 2015 opgericht door Perry Stinis, die helemaal fan is van pubquizzen. Na het een keer gespeeld te hebben, was hij verkocht en organiseerde hij een pubquiz op zijn korfbalvereniging. Toen dit een succes bleek te zijn, besloot hij om samen met een vriend een bedrijf op te richten, dat pubquizzen aanbiedt. Dit leidde uiteindelijk tot de webshop die we vandaag de dag kennen en waar talloze mensen van kunnen profiteren. Bekijk het zelf eens!