Zoek woning
Image default
Woningen

Verhuizen met een verhuisbedrijf

Gaat u verhuizen? Dan staat er een spannende periode voor de deur. U heeft naar alle waarschijnlijkheid al een hoop moeten regelen voor de aankoop van uw nieuwe woning, ook dit ging vast niet zonder slag of stoot. De laatste jaren zijn de huizen prijzen flink gestegen en wordt er op vrijwel iedere woning een flink bedrag overboden. Gefeliciteerd! Het is u gelukt, een nieuwe woning in (misschien) een nieuwe omgeving waar u naar uit kijkt. Maar nu staat er de grote klus op u te wachten, de verhuizing. Hoe gaat u dit aanpakken? En heeft u wel alle materialen in huis? Geen zorgen! Een professioneel verhuisbedrijf neemt al uw zorgen uit handen. Wat hierbij komt kijken en wat u kunt verwachten leest u hieronder: 

 

Taxatie gesprek 

 

Een vriendelijke taxateur komt bij u langs om samen met u in kaart te brengen welke spullen mee gaan naar uw nieuwe woning. Aan de hand van dit gesprek berekend de taxateur het aantal kuub dat moet worden vervoert naar uw nieuwe woning. U bepaalt welke diensten u uit handen geeft aan het verhuisbedrijf. Laat u als uw spullen inpakken, of doet u dit liever zelf. Aan de hand van al deze facturen zal de taxateur voor u een offerte maken op maat.

 

De verhuisdag

 

Op de dag van de verhuizing arriveren de verhuizers of afgesproken tijd bij uw oude woning. Indien ervoor heeft gekozen zelf uw spullen in de pakken, laden ze al uw spullen zorgvuldig in de verhuiswagen waarna deze verhuiswagen zal worden gelost in uw nieuwe woning. 

 

Volledig ontzorgd verhuizen? Klik hier! 

 

https://oomenverhuizers.nl/