Zoek woning
Image default
Meubels

Betonnen salontafels zijn helemaal hot and happening

Betonnen salontafels zijn helemaal hot and happening

De betonlook salontafel is weer helemaal terug van weggeweest. Tegenwoordig zien we ze veel terugkomen in industriële interieurs. Het staal combineert ontzettend mooi met het licht of donkergrijze beton. Bij Beton Tafels verkopen wij een grote hoeveelheid verschillende soorten betonbladen. Zo kun je kiezen voor verschillende afwerkingen, afmetingen en vormen als een ronde, vierkante, rechte of ovale betontafel.

Voel je helemaal thuis met een betonnen salontafel in huis!

Een betonnen salontafel lijkt altijd koud te ogen. Het mooie is wanneer je dit juist combineert kan het juist een warme uitstraling geven. Het is al een heel ander gezicht wanneer je een wit licht op een betonnen salontafel schijnt of juist een warmer geel getint licht. Zodra je dan ook nog een aantal gekleurde kaarsjes bijvoorbeeld plaatst op de salontafel krijg je vanzelf een heel warm gevoel en krijg je zelfs het idee dat de tafel warmte uitstraalt.

Stalen salontafel onderstellen van Nordstahl

Bij een betonnen salontafel moet natuurlijk een mooi robuust stoer onderstel. Beton Tafels kan u hierin voorzien met een staal onderstel van het gerenommeerde merk Nordstahl. U heeft de keuze uit stalen middenpoten of losse stalen salontafelpoten. De middenpoten worden, zoals het woord al aangeeft, in het midden van het salontafelblad bevestigd. U heeft hierin de keuze om een Twist, Matrix of een Twisted V te kiezen. De losse stalen salontafelpoten komen in de standaard X, U en Trapezium modellen. Deze dienen aan de kopse kanten van de salontafel bevestigd te worden.

Betonlook salontafelbladHet salontafelblad is gemaakt van MDF en behandeld met een speciaal uit kunsthars gebonden betonmortel. Hierdoor krijgt de salontafel een robuust, stoer uiterlijk wat perfect past bij de stalen onderstellen. Omdat het salontafelblad geen massief beton is maar juist gemaakt van MDF met daarin een stalen constructie, blijft de betonnen salontafel nog tilbaar en eenvoudig te verplaatsen in uw woonkamer. Het betonnen salontafelblad wordt afgewerkt met een matte 2k polyurethaan coating en voorzien van een speciale impregneerlaag. Door de laagdikte van 2 a 3 mm is het betonnen salontafelblad in hoge mate bestand tegen stoten en krassen en geeft het een goede bescherming tegen gemorste vloeistoffen. Daarnaast is het salontafelblad makkelijk reinigbaar met bijna alle standaard lichte reinigingsmiddelen. Het tafelblad is 4cm dik. 

https://www.beton-tafels.com/salontafels/