Zoek woning
Image default
Mode en Kleding

Welke smartwatch voor sporters?

Ben je een professionele atleet, wandel je of wil je gewoon je fitnessniveau analyseren? Garmin is een merk dat zich op elke doelgroep richt. Of je nu een amateur atleet bent of een marathonloper, bij Garmin vind je een ruime keuze aan produkten voor je activiteiten. Garmin biedt je voor elke soort sport de juiste functie, en multisporthorloges voor de bijzonder sportievelingen onder jullie. De vivoactive en vivomove collecties ondersteunen je met de Simple Activity Tracker. Het telt je stappen, controleert je slaapritme en je hartfuncties.

Voor hardlopers zijn de voordelen van een Garmin vooral duidelijk bij de Forerunner modellen. Deze horloges zijn speciaal ontworpen voor looptraining en motiveren je om je doelen te overtreffen. Je krijgt gegevens over grondcontacttijd of paslengte door het gebruik van bepaalde apps.

Garmin biedt ook de juiste functies voor het fietsen. Met hoogte- of luchtdrukmeters en mogelijkheden om de tijd bij te houden kun je gemakkelijk je fietstochten analyseren. Met accessoires zoals een watt-meetsysteem op basis van het pedaal informeert je smartwatch je heel precies over de meetwaarden van je fietstocht en geeft hij je informatie over je fitnessniveau.

GEZOND & FIT MET EEN SMARTWATCH VAN GARMIN
Garmin is een van de populairste merken onder de fitnesshorloges en gezondheidstrackers. De horloges motiveren hun dragers om meer te bewegen, gezonder te eten en sportieve doelen te bereiken. Bovendien geven de slimme horloges informatie over individuele prestaties en regeneratiefasen. Dit maakt een smartwatch van Garmin tot de perfecte metgezel voor een fitte en gezonde levensstijl.

NOG LANGER ONDERWEG DANKZIJ OPLADEN OP ZONNE-ENERGIE
De Garmin Smartwatch maakt indruk met zijn lange levensduur van de batterij. Afhankelijk van het model en het gedrag van de gebruiker varieert de gebruikstijd van het horloge van 7 dagen tot enkele weken. De Garmin Forerunner scoort met een bijzonder lange levensduur van de batterij. Door de UltraTrac modus in te schakelen, kun je nog meer batterij sparen en zo ook lange trainingssessies afmaken.

De nieuwe horloges van Garmin gaan twee dagen langer mee dan de versies zonder zonnefunctie. Dankzij de zonnelaadlens en een halfdoorzichtige fotovoltaïsche cel in het horlogedisplay wordt zonlicht in elektriciteit omgezet.