Zoek woning
Image default
Mode en Kleding

De rugzak, hoe is het begonnen

De rugzak, hoe is het begonnen

Het ontstaan van de rugzak is al zeker een eeuw geleden begonnen doordat een Amerikaan genaamd Nelson aan het reizen was. Hij wilde iets uitvinden waardoor hij geen last meer had van de spullen die hij met zich mee moest dragen. Hij ontwierp daarom de backpack wat in Nederland later bekend werd als de rugzak. Nelson vroeg patent aan en heeft het gekregen waarna de eerste echte rugzak is ontstaan.

Micmagbags zijn er in alle soorten

Als je zoekt naar een design tas waar je echt wat mee kunt dan kun je het beste een tas van micmagbags kopen, omdat micmagbags alle soorten tassen waardoor je dus altijd zult slagen. Een micmagbags is er bijvoorbeeld in een handtas, telefoontasje, rugzak of portemonnee in mooie kleuren. Micmagbags worden onder goede werkomstandigheden gemaakt en dat is iets wat heel erg belangrijk is. Het merk is al gestart met ontwerpen in 1949 met als doel tassen ontwerpen die mooi en functioneel zijn.

Waarom je zou moeten kiezen voor een rugzak

Een rugzak is een heel handige tas omdat hij uit de weg hangt op je rug en je er dus geen last van hebt. Hij hangt niet aan je schouders en hangt ook niet in de weg als je ergens naartoe gaat. De meeste rugzakken hebben veel ruimte waardoor je alles mee kunt nemen wat je onderweg nodig kunt hebben. Een heren rugtas is tegenwoordig net zo mooi en modern als een dames rugtas.

Boodschappen doen in stijl

Als je boodschappen gaat doen dan kom je vaak tot de conclusie dat je een saai boodschappentas hebt of dat je een tasje moet kopen bij de winkel. Gelukkig zal je met een teddy shopper je tas niet meer vergeten en doordat het een stijlvolle tas is doe je ook nog eens in stijl je boodschappen. Een Teddy shopper is een leuke tas die zeker op zal vallen waar je ook winkelt.

Welke tas zal jou gaan bevallen?

Welke tas je gaat kiezen is natuurlijk helemaal aan jou maar zorg er wel voor dat je van tevoren weet wat voor tas je nodig hebt en wat je er allemaal in wilt gaan stoppen. Op die manier zorg je ervoor dat je zeker geen miskoop doet en dat je een tas koopt waar je helemaal fan van gaat zijn. Met zoveel keuze in tassen zul je zeker een tas vinden die je gaat bevallen.