Zoek woning
Image default
Badkamer en toilet

Lemet elektrische boilers met eco funktie

Bespaar energie met een elektrische boiler  Lemet ecoway

Zoekt u een elektrische boiler en wilt u op lange termijn minder geld uitgeven aan uw energiekosten? Neem dan eens een kijkje op de website van

Hier vindt u een ruim assortiment aan elektrische boilers. Van analoog tot digitaal met eco funktie en van 5 tot 5000 liter. De meeste gewoon uit voorraad leverbaar. Weet u niet de juiste boiler te kiezen? Kijk dan bij onze online boiler calculator of neem contact met ons op per mail of telefoon.

De nieuwe generatie elektrische boilers is voorzien van een digitale controller. De elektrische boiler Lemet ECOway heeft daarnaast nog extra funktie’s, zoals het kunnen programmeren van dagdelen zoat u bijvoorbeeld gebruik kunt maken van een dag – nacht tarief of een eco funktie die u alleen gedurende een dagdeel aktief wilt hebben.

De speciaal ingebouwde eco funktie meet gedurende anderhalve week uw water verbruik en berekend dan het goedkoopste programma en slaat dit op. Zo is het immers niet nodig het boilerwater de gehele dag op 60 graden te houden als er iedere dag rond 18.00 uur gedouched wordt. De boiler kan dan ook pas om 17.00 gaan opwarnmen wat een besparing tot wel 40% opleverd op uw stroomrekening.

De Lemet boilers worden gemaakt in een door de eu gefinancieerde fabriek en geproduceerd binnen de eu (Polen). De compleet nieuw ingerichte gemoderniseerde fabriek produceerd naast de eigen Lemet boilers ook voor een aantal andere bekende boiler leveranciers waaronder Duitse, Italiaanse en Franse A merken. Dus zeker een goede keus indien u op zoek bent naar een duurzame en kwaliteits elektrische boiler.

Binnen Nederland, Belgie, Duitsland en UK worden de elektrische boilers van Lemet gedistributeerd door ShopA BV o.a. handelend onder de naam ElektrischeBoiler.NL.

Meer weten? Kijk eens op onze website. Daar vindt u veel informatie.

 

http://elektrischeboiler.nl/