Zoek woning
Image default
Bedrijven

Hoe stijl je guirlandes het leukst in huis?

Guirlandes. Je hebt ze wellicht vaker voorbij zien komen dan dat je in eerste instantie denkt. Een guirlande is eigenlijk gewoon een ander woord voor een kerstslinger. Groene kerstslingers die versierd zijn met kerstballen en soms zelfs met kerstlampjes. Tegenwoordig zijn ze overal beschikbaar en worden ze overal opgehangen. Je ziet ze vaak terugkomen in winkelcentrums, op de deuren bij huizen of in kerstbomen. 

 

Hoe maak je zelf een guirlande?

Knutselen tijdens de feestdagen is een super bekende en gezellige activiteit. Vooral kinderen op school knutselen rond deze tijd van het jaar allemaal leuke kerststukjes bij elkaar. Ook guirlandes kan je zelf maken. Guirlandes zijn super leuk en super makkelijk om te maken. Je hebt er maar een aantal benodigdheden voor nodig, zoals: kerstlampjes, kerstballen, glitters, kersttakjes etc! Wil je hier meer over weten en wil je weten hoe je stap voor stap jouw guirlande in elkaar zet? Lees dan hier snel onze andere blog!

 

Waar hang je de guirlandes op?

Guirlandes kan je eigenlijk vrijwel overal in huis of zelfs in de tuin ophangen. Veel mensen hangen hun guirlande bijvoorbeeld op aan hun voordeur. Dit heeft het effect van een kerstkrans. Duizenden families doen dit al jarenlang en zien dit dus ook als een traditie. Naast dat het heel leuk staat aan de voordeur, is het ook heel leuk om jouw guirlande aan de trapleuning te wikkelen. Wat wij tegenwoordig ook veel voorbij zien komen is dat veel mensen een hip plateau op tafel neerzetten. Daar leggen zij dus hun guirlande met een aantal kerstlampjes en andere kerst accessoires. Dit geeft een leuk en speels effect.

Kerstverlichting.nl

Je kan met guirlandes dus nooit de mist in gaan! Guirlandes zijn verkrijgbaar in fysieke winkels, maar zijn tegenwoordig ook veel online verkrijgbaar. Kerstverlichting.nl verkoopt ze uiteraard ook! Shop nu de leukste guirlandes bij Kerstverlichting.nl tegen de beste prijzen. 

 

Tip: Leuk om samen te kopen met guirlandes: kerstlampjes, kerstballen of dinerkaarsen!

 

 

https://kerstverlichting.nl/winkel/combi-deals/guirlande-480-centimeter-warm-wit/