Zoek woning
Image default
Bedrijven

Een steigerhout tuinmeubel in jouw tuin

Het is natuurlijk winter, maar je bent nu al op zoek naar meubels voor in je tuin. Zodra het weer straks weer beter wordt wil je het liefst zo veel mogelijk buiten zijn. Je oude tuinmeubels zijn niet meer zo mooi en je bent dus op zoek naar iets nieuws. Je wil niet weer een standaard tuinset. Die heb je al jaren en je bent er ondertussen wel op uitgekeken. Bovendien heeft iedereen al een standaard tuinset. Je bent dit keer meer op zoek naar iets unieks, een tuinset die jaren meegaat. Bovendien wil je ook een wat stoerdere tuinset, die aansluit op de laatste trends. Herken je dit? Lees dan verder.

 

Steigerhout

Wanneer je op zoek bent naar een stoerdere tuinset zou je kunnen gaan voor een steigerhout tuinmeubel. Steigerhout geeft een stoere en landelijke stijl aan je tuin. De planken zijn dik en hebben een authentiek en robuust uiterlijk. Een steigerhout meubel is altijd gemaakt van FSC-gecertificeerd hout. Onder dit soort hout verstaan we eikenhout, douglashout of steigerhout. Wanneer je gaat voor steigerhout is het zelfs mogelijk om voor je steigerhout tuinmeubel te kiezen voor verschillende afwerkingen. Je kunt kiezen voor zwart, wit, grijs of een oldlook. Iedere plank van je steigerhout tuinmeubel is uniek, waardoor je nooit twee keer hetzelfde steigerhout tuinmeubel krijgt. Precies wat je zocht dus, want dit meubel is uniek.

 

Bank

Een steigerhout tuinmeubel wat niet kan missen in je tuinset is een bank van steigerhout. Banken zijn steeds meer een trend geworden voor in de tuin. Het steigerhout is weersbestendig en gaat lang mee. Bovendien kun je de bank het hele jaar buiten laten staan want dit steigerhout tuinmeubel kan tegen iedere weersomstandigheid. Wil je de bank comfortabel maken? Kies dan voor kussens die erop passen. Voer de kussens door in de andere tuinmeubelen van je tuinset en je hebt een set die eruit ziet als een geheel.

http://www.outsidemeubelen.nl/product-categorie/steigerhout-meubels/

Gerelateerde artikelen

Ben jij van plan om binnenkort te gaan huren?

Extra accessoires voor je mobiele telefoon

3 nieuwe trends op het gebied van flexibel werken