HJM elektrische kachel met accumulator

Zoek-woning

HJM elektrische kachel met dry technology

De HJM elektrische kachel is leverbaar in 1000 Watt en 2000 Watt. De binnen Europa in Spanje geproduceerde elektrische kachel is in eigen land alleen leverbaar in de luxere speciaalzaken en nu in Nederland leverbaar bij ElektrischeKachel.EU.

De zeer mooi vormgegeven HJM elektrische kachel heeft een digitale controller waar e.e.a. in te stellen is. Zo kunnen er diverse tijdvakken worden ingesteld waarin de kachel wel of niet moet gaan opwarmen. Een aantal voorgeprogrameerde programma’s zoals ECO, Confort en Anti vries zijn heel handig als u geen zin heeft om alles zelf in te stellen.

Het vermogen is instelbaar tot maximaal 2000 Watt. De ingebouwde accumulator zorgt ervoor dat de kachel nog een langere tijd warmte blijft afgeven nadat deze is uitgezet. Hij slaat als het ware de warmte voor u op waarbij een flinke energiebesparing mogelijk is. Dit helemaal in combinatie met de ECO stand. Ook kan hij meten of er een deur of raam open staat. Hij zal zich dan zelf uitschakelen om onnodig energieverspilling tegen te gaan.

De HJM elektrische kachel wordt compleet geleverd met muurbevestiging en heeft als optie voetjes voor plaatsing op de grond.

Meer weten? Kijk eens op de website van http://www.elektrischekachel.eu

 

http://www.elektrischekachel.eu/huis-kantoor/HJM-elektrische-kachel-2000Watt